Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY, problem z mm

AntyWarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolega w formie żartu usunął mi Csa:go (bardzo śmieszny, wiem.) pobrałem na nowo Steam, zalogowałem sie na to samo konto, wszystko fajnie. Ale pojawia się jeden problem. Mam limitowany internet 40GB, a pobranie CSa spowodowałoby po prostu to że tego limitu by mi nie starczyło na resztę miesiąca. Zgrałem na pen-drive'a katalog common na którym był CS, wkleiłem u siebie w folder steam ale niestety gdy odpalam CSa wyskakuje komunikat"

"Gra została uruchomiona w trybie niezabezpieczonym poza Steam lub z parametrem -insecure. Twoje pliki gry nie zostaną zweryfikowane i nie pozwoli to na grę w trybie Klasycznym Turniejowym oraz na połączenie z serwerem zabezpieczonym przez VAC."

Oczywiście nie mam parametru -insecure. Napewno wszystko jest w dobrym miejscu wklejone. Co mogę zrobić?

Opublikowano

Wątpię, że gra ci się zainstaluje poprzez wklejenie jej xD. Oczywiście, że musisz po prostu pobrać żeby ci działała, a wszystkie pliki zostały "połączone" i "zarejestrowane", a nie są też one tylko w folderze common i kopiowanie ich nic nie da, gdyż muszą być zapewne twoje, unikalne. Tak mi się wydaje. Spróbuj sprawdzić spójność plików- może wtedy będzie działać.

Btw. CS waży chyba 3GB.

Opublikowano

Wątpię, że gra ci się zainstaluje poprzez wklejenie jej xD. Oczywiście, że musisz po prostu pobrać żeby ci działała, a wszystkie pliki zostały "połączone" i "zarejestrowane", a nie są też one tylko w folderze common i kopiowanie ich nic nie da, gdyż muszą być zapewne twoje, unikalne. Tak mi się wydaje. Spróbuj sprawdzić spójność plików- może wtedy będzie działać.

Btw. CS waży chyba 3GB.

Tyle to ważył 2 lata temu. Teraz 6.5 gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...