Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

golenie się

GetShredded

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie troll. Takie sytuację zdarzają się często, a więc... Golicie dupe ? Bardzo przeszkadza mi to podczas robienia kupy, muszę myć całą i bardzo długo schodzi, kiedyś nie miałem tak i robienie kupy sprawiało mi przyjemność. Golić czy to pedalskie i lepszy jaskiniowiec ?

Opublikowano

Dodam tylko, że pytam o to, bo dziś czara goryczy została przelana kiedy to znów siedziałem godzinę w kiblu, a jeszcze inni chcieli się dostać. Ogólnie to nie chcę wchodzić w szczegóły.

Opublikowano

Jak Ci się ciężko sra to ogol sie, to nie oznaka pedalstwa tylko Ci to przeszkadza i kto Ci będzie patrzał czy masz dupe ogoloną? Striptizerem jesteś?

Opublikowano

Nie słyszałem, żeby komuś robienie kupy sprawiało przyjemność... Próbowałeś się leczyć?

W sensie, ze siadasz na klopa, klocek łatwo wychodzi, użyjesz troche papieru i jestes czysty po chwili siedzenia
Opublikowano

To musisz miec tam busz skoro masz takie problemy xD. Jak chcesz to ogól i uwazaj zeby sie nie zaciac. No i potem beda wlosy odrastaly i kuly xD

Opublikowano

Jak ci to przeszkadza to jak najbardziej. W tych czasach golenie się to podstawa. ale pamiętaj o lusterku jak nie chcesz sobie krzywdy zrobić:D

Opublikowano

Japierdole co to za tematy XDDDD  skisłem kiedy temat jaki słoik wybrać zeby go sobie wsadzic wiecie gdzie  :yay:  :yay:

Pewnie ogol dupe bo jeszcze ci gowno tam zostanie i zablokuje cala dupe ze stolec nie bedzie mogl wyjsc xDX

Opublikowano

Ten temat jest dziwny i chory

Spotkasz mnie na serwerach minecraft.

Mój nick w grze minecraft: mateusz2015_5102

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...