Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki pingu

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż ostatnio jak grałem sobie mm to patrze ping jest unormowany i tak cały czas było.. 45 pingu stałe czasami tylko skakało do 60. Ale to było rzadko, teraz gdy jestem po formacie systemu miałem dalej 45 pingu ale przed wczoraj zauważyłem że ping skakał do nawet 900 a potem spadał i było jakieś 70 pingu stałe, dzisiaj zacząłem wieczorem grać turniej, i ciągle mnie cofa.. stałe 150 pingu lub 100 równe i rzadko kiedy spada do 90, a jak już spadnie to po 30 sekundach dalej wraca do 100 i nie da się grać bo ciągle mnie cofa i padam, a raz też było tak że grałem sobie spokojnie skoczyło do 100 potem wyżej i było aż 984 pingu i się teleportowałem. Przed formatem wszystko było ok z moim internetem, i csem, wszedłem na stronę www.speedtest.** I zrobiłem test łącza i wykazało mi 35 ms pingu a w csie mam 100 pingu, nwm czym jest to spowodowane i nie wiem za bardzo jak to naprawić, jeżeli jest ktoś taki kto pomógłby to mi naprawić to bardzo proszę się udzielać pod tym tematem bo naprawdę, psuje to grę i ciężko kogoś zabić lecz łatwo paść bo cofnie Cię i taka awp ma łatwy cel. Proszę o pomoc bo naprawdę, jest to dla mnie uciążliwy problem. ;(

­

448af8ced075a.png

Opublikowano

@Vejper jaki update ? Update nie powodują spadku pingu :P sprawdź czy nie masz przypadkiem jakiegoś pobierania w tle czy coś, lub po prostu zadzwoń do dostawcy internetu i zapytaj się czy mają jakieś problemy :)

giphy.gif

Opublikowano

Serwery Valve są obciążone albo trafiasz na daleko ulokowane serwery.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSkajled , Wiesz co, nic mi się nie pobiera.. myślałem na początku że to update mi się pobiera Windows wyłączyłem funkcję Update w Windows i nie pomogło..

@Borygard , No raczej nie bo za każdym turniejem mam 100 pingu. a mój kolega tylko 30..

448af8ced075a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...