Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 250 zł. Gry i muzyka.

AzoniXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,poszukuje słuchawek do gier i muzyki w budżecie do 250 zł .Jeżeli przeskok byłby duży pomiędzy ceną 250 a 300 jestem w stanie dopłacić . Oczywiście słuchawki muszą być tego warte ;) . Zastanawiam się nad kupnem tych słuchawek (tylko wersji białej) http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/10863053#ceny . Tylko nie ma ich w sprzedaży w żadnym sklepie typu , x-kom ,komputronik ,morele , a co do tych sklepów co to sprzedają to nie wiem czy im ufać.

Opublikowano

Proline to zaufany sklep, możesz kupować. Co do samych słuchawek, bardzo dobry wybór. Przestrzenne są, do fpsów się nadają.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Słyszałem że słuchawki siberia są dobre do grania ale nie nadają się do słuchania muzyki co robię bardzo często i długo ;). Chyba kupie Superlux HMC631. No chyba że ktoś ma coś innego do polecenia , wartego uwagi. Stupid Love proszę żebyś uzasadnił polecanie syberi :) . Pozdrawiam.

Opublikowano

Siberie to grająca jedynie basem kupa. Trochę drożej masz lepiej wykonane, wygodniejsze HyperX Cloud z masą wyposażenia. Grają lekką V (w dziale audio masz podpięty temat z pojęciami audio), basu mają wystarczająco. Jednak nie są aż tak przestrzenne jak HMC631.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Witam ,poszukuje słuchawek do gier i muzyki w budżecie do 250 zł .Jeżeli przeskok byłby duży pomiędzy ceną 250 a 300 jestem w stanie dopłacić . Oczywiście słuchawki muszą być tego warte ;) . Zastanawiam się nad kupnem tych słuchawek (tylko wersji białej) http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/10863053#ceny . Tylko nie ma ich w sprzedaży w żadnym sklepie typu , x-kom ,komputronik ,morele , a co do tych sklepów co to sprzedają to nie wiem czy im ufać.

Oba sklepy są sprawdzone i zaufane, możesz śmiało zamawiać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...