Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś jest nie tak... Candybot, FsBot

KoMaR1911..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakoś 2/3 dni temu wróciłem do darkorbit odpalilem sobie bot'a na boxy w ciągu 2 godzin zebrał mi 2,5k uri

Dałem koledze passy do mojego konta na jego koncie zbiera ~35k w ciągu 3 godzin u mnie ~2k miał odpalone 2 boty w tle mojego, swojego na tej samej mapie!!! co tu jest nie tak?

Ja latam na vedzie ~540 speeda

on lata na golcu ~500 speeda

na moim kompie jest to samo nawet pobierałem 2 boty - CandyBota i FsBota na każym jest to po około 2k uri na 2/3 godziny... a zbiera wszystko normalnie

kwwLI6C.png

Opublikowano

Możliwe, że Twój kolega ma peta, mechanizm zbierania, protokoły wydobywcze, podwajacz boxów, ewentualnie profil pod boxy :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Co do Candybota musisz próbować z sensivity, gdyż od tego zalezy jak bot bedzie zbierać boxy [według mnie i moich doświadczeń najlepiej zbierał 87/88, jednak u Ciebie może zbierać inaczej niż u mnie]

Opublikowano

Owszem zbiera z petem ale to nie zmienia faktu że 2k uri na 3 godziny to trochę mało

@Tluczek9902 to nie wina bota próbowałem 2 i nic tyle samo zbierał

podwajacz/pp/pet ...

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...