Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TROLLE NA FORUM

jakieraki...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@jakieraki...

Uwaga na niego największy troll

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

no kiedys bylo smiesznie i nawet nie banowali za dobry trolling, a tera to trolle typu "mam kamienie w dupie co robic hehe" ­

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

no kiedys bylo smiesznie i nawet nie banowali za dobry trolling, a tera to trolle typu "mam kamienie w dupie co robic hehe" ­

ty się bana nie boisz?

Opublikowano

Dobry wieczór, coś się popsuło i nie było słychać, więc powtórzę jeszcze raz.

Oglądając to forum szkoda szczępić ryja k***a administracja ma w dupie to, że taki @izakkrulem se trolluje i zakłada tematy " jak golić jaja " Patrol itp itd jesteście jak PIS obiecujecie wszystkiego a huja dotrzymujecie i zamiast DAWAĆ im to jebane ostrzeżenie to perma im w ryj wreszcie  bo to są polskie totalne pizdy, które mają nick ze złą ortografią i k***a piszą temat o nazwie " warto się myć? " 

i ten mały karakan, j****y izakkrulem śmieć zniszczy was

KOZAKI W NECIE A PIZDY W ŚWIECIE! I taka prawda k***a, kozaczą na necie pisząc jak golić jaja a w realu by spierdalali gdzie pieprz rośnie k***a, naplułbym im na twarz i w bułę z pieści, wyeliminujmy p****ów! Polsko obudź się!

Wzywam was @Zarax @Why @Valze @Vendrome @Eryk i wszystkich! Aby uratowali to forum i usuneli trolli i  aby tęczą powstała!

Mpcforum! Obudź się! Zanim będzie za późno!

ja się wylogowuję z tego forum, żebyście mi bana nie przypadkiem nie dali, narazie, wypierdalam.

Ale ty sam kozaczysz teraz przygłupie

naplułbyś im na twarz? zesrałbyś się prędzej nieudaczniku życiowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...