Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 za niską cenę

Kaori.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś zauważyłem pewna ciekawą ofertę na g2a gta 5 za 21,61zł. I tutaj pytanie czy naprawdę da się kupić tą grę za tak niską cenę czy to jakieś oszustwo? 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

To jest pewnie konto współdzielone z tysiącami innymi użytkownikami.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Polecam Ci nie kupować - może się okazać że to konto jest współdzielone z wieloma użytkownikami. 

Pomogłem?

Opublikowano

Witaj,

Jeśli chodzi o produkty dostępne na naszym Marketplace, pragniemy zauważyć, że nie oferujemy produktów w postaci współdzielonych kont. Oferta znaleziona przez Pana mogła być po prostu próbą sprzedania już niepotrzebnego kodu - obecnie żadna oferta na ten produkt nie jest niestety w podanej przez Pana cenie, więc musiał to być pojedynczy klucz, który został szybko sprzedany.

Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zapraszamy do zapoznania się z naszym FAQ lub kontakt poprzez nasz Live Chat bądź system ticketowy. Nasi konsultanci są dostępni 24 godziny na dobę!

Do zobaczenia na G2A

Peter

G2A Team

Opublikowano

Gta 5 pomyliło mi sie z gta 4 stad tak niska cena. Temat do usunięcia.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...