Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] DnaloP

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: Gra o Tron, Arya Stark
Wysokość: max sygnatura
Szerokość: max sygnatura
Kolorystyka: ciemna
Dodatkowe informacje od zlecającego: Render z Gry o Tron (Arya stark) + napis
"Some day I'm going to put a sword through your eye and out the back of your skull"

Materiały do wykorzystania: http://static2.businessinsider.com/image/539e59caeab8ead24008c6a7-1200-600/arya-stark-game-of-thrones-maisie-williams.jpg
coś takiego ew sam poszukaj jeśli nie będzie Ci pasowało 
Wynagrodzenie: lajksy

Opublikowano

A sygnatura z dewolaji może być? Mogę pokombinować troche z wymiarami? 800x250 wygląda słabo imo.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

MHgCem9.png

O

/V\

/''\

Opublikowano

Ciężko zrobić coś z nią w tej tematyce. Stworzyłem kolorową i nagle przypomniało mi się, że trzeba ciemne. Wstawię, może się spodoba.

Do ciemnych nie należy:D

post-462483-0-87359600-1466286099_thumb.png

lEuZo3Z.png

Opublikowano

rdE2IzI.png

O

/V\

/''\

Opublikowano

Ciężko zrobić coś z nią w tej tematyce. Stworzyłem kolorową i nagle przypomniało mi się, że trzeba ciemne. Wstawię, może się spodoba.

Do ciemnych nie należy:D

attachicon.gifARIASTARK SUROWE.png

otototototototo, to jest 9.9/10, tylko nie sądziłem, że będzie to aż takie duże. Da radę to jakoś zmniejszyć? Długość oczywiście 

Opublikowano

Tzn o ile chcesz zmniejszyć. To jest 800 x 250 jak chciałeś. moja sygna ma 400x200 dla porównania.

lEuZo3Z.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...