Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Hej! Strumyk czeka na Ciebie! Trochę srebra tu siedzi

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nazywam się Kacper i mam 15 lat, kończę właśnie drugą gimnazjum. Zawsze marzyło mi się jakoś zaistnieć w branży gamingowej. Właśnie próbuje to zrealizować.

Graczem może najlepszym nie jestem ale dymy zawsze jakieś się znajdą ;) Chętnie zapraszam! Im więcej osób tym bardziej jestem szczęśliwy. Możemy sobie porozmawiać.

http://www.youtube.com/channel/UCFnqR7MB1iguQmSjnC33Q2g/live

Jest to dopiero początkowy stream, streamuje wtedy kiedy mam ochotę jednak zazwyczaj pod wieczór albo po południu.

Opublikowano

Pisząc "dymy" nie jesteś fajny bo te słowo jest c*****e , stream spoko ale mikrofon dynamik jak widzę jest c*****y pod streamy etc. Wyłączaj steama ,skypa itd bo te programy wkurwiają i psują rozgrywkę . Jaka dywizja ?

sygna.png

Opublikowano

Pisząc "dymy" nie jesteś fajny bo te słowo jest c*****e , stream spoko ale mikrofon dynamik jak widzę jest c*****y pod streamy etc. Wyłączaj steama ,skypa itd bo te programy wkurwiają i psują rozgrywkę . Jaka dywizja ?

W sumie to dzięki za opinie. Wiem co w takim razie poprawić. Typowy silver.. ;d Nie wiem co muszę poprawić w mojej rozgrywce aby wspiąć się w górę. Grać z lepszymi niż ja czy grać solo czy co.. Próbuje być opanowanym graczem jednak czasami przyznam, że nerwy mnie ponoszą ;d

Opublikowano

Prawda jest taka, że ktoś zauważy twojego streama jeżeli będziesz czymś się wyróżniał

Jedni mają widzów bo są wysoko w Challengerze, a inni mają za swój specyficzny byt i humor.

Powodzenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Skajled Jasne, że gram. Nie ma najmniejszego problemu jednak wolałbym grać z takimi osobami, które maja sprawny mikrofon by lepiej się porozumieć. Zdarzają się oczywiście wyjątki. Ogólnie, dzięki wielkie za miłe słowa :) do zobaczenia na kolejnym streamie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...