Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję pilnej pomocy przy kupnie CS:GO

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, mam konto na mainie i chciałbym kupić "smurfa". Bo na mainie mam słabą rangę a nie mogę się wbić na lepszą, a gram jak gold 4, chciałbym się Was zapytać jak to jest z kupowaniem smurfa bo nigdy takie czegoś nie robiłem, mam konto na mainie, na steam, utworzyłem sobie konto "smurf" na steam i tam jak wejde w Biblioteka to wyświetlają mi się te wcześniejsze gry które mam na mainie. Czy dałoby się jakoś kupić konto smurf przez steama? chodzi mi o sklep steam, bo boję się ryzykować pieniądze bo może się to nie udać bo mam w biblitece na steam na 2 koncie CS:GO z maina. Pomógłby mi ktoś doświadczony który już ma takiego smurfa na 2 koncie?­

448af8ced075a.png

Opublikowano

Mógłbyś zmienić czcionkę? Bardzo ciężko się to czyta. Ogólnie cs'a możesz kupić na g2a.com i to wiele taniej niż na steamie i żadnego problemu z tym nie będzie.

76561198175575181.png

Opublikowano

Wyświetlają ci się zainstalowane gry które masz na mainie ponieważ masz je na komputerze i steam je wykrywa ale grać na nich nie możesz.

Na allegro raczej lepiej kupić bo masz taniej i to cd-key a nie jakieś gifty które mogą ci zniknąć z czasem jak ich użyjesz.

Zakładasz nowe konto i doładowujesz portfel steam na nowym koncie, kupujesz CS:GO i grasz... 

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości :P

@Vejper

Tylko kup na nowym koncie tam gdzie go nie aktywowaleś a nie na mainie  :D Ale ty chyba wiesz jo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...