Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Controlcraft- problem z RCON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio kupiłem itemshop od skryptuj.pl i niestety nie mogę podłączyć rcona pod serwer, Niby mam wpisane wszystkie prawidlowe dane ale cos nie dziala! Jak coś te miejsca XXX to haslo rcon i nie moge go podawac

taki problem: Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to :0 (Failed to parse address "") in/home/p481398/public_html/wydaj.php on line 26

Fatal error: Uncaught exception 'MinecraftRconException' with message 'Can't open socket.' in /home/p481398/public_html/wydaj.php:37 Stack trace: #0 /home/p481398/public_html/wydaj.php(114): MinecraftRcon->Connect(NULL, NULL, 'XXXXXXXXXXXX', 2) #1 {main} thrown in /home/p481398/public_html/wydaj.php on line 37

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Musiałeś podać błędne dane do łączenia. Sprawdź je jeszcze raz. Czasem może się trafić literówka. ;)

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Podawaj dokładne IP, nie domenę jeżeli to robisz.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Najlepiej napisz do wydawcy skryptu. On na pewno bedzie wiedział co zrobić. A jak dla mnie to wydaje się że skrypt by dział gdyby nie było tych dwóch "NULL" przy łączeniu z serwerem.

Opublikowano

@HARD_1337 Proserwer? haha, zapytaj się o listę dodatków jakie mają zainstalowane ich serwery do php np php5-curl :) Pozdrawiam

//up Na biznes-host.** mozesz dostac za darmo serwer www do testow chyba na 7 albo 14 dni spróbuj.

Opublikowano

Może ten twój hosting nie ma dodanej zapory sieciowej i może ci blokować połączenie ze stroną.

Na jakim hostingu masz swoją stronę, napisz do hostingu czy jest on dodany do zapory sieciowej

Opublikowano

proserwer, to jest prawie darmowy hostin, jestem w 75% pewny ze to lezy po stronie hostingu, poniewaz oni bardzo duzo blokuja, polecam zmiane hostingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...