Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy to słabizna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem porównanie elobuddy vs leaguesharp <Syndra>

Nie ważne że lose (ta gra potrafi czasami wkurzyć do granic możliwości...)

2 gry najnowsze na leaguesharp na 150 pingu orbwalker działał bardzo dobrze i ogólnie nie ma problemu nawet na większym pingu. Bez itemów AP jedynie kielich i kropla (mana regen) ściągałem każdego na combo...

3 i 4 gra to jedna gra na berbb a druga na najpopularniejszym skrypcie Syndry w EB - totalna beznadzieja -.- Itemy AP w początkowej fazie gry, powinny być bardzo duże obrażenia a była lipa, kiepskie obliczenia dla ulti, prediction czasami używa spella w całkowicie złym miejscu - i tu już nawet nie chodzi o to że target zmienił kierunek, ale to kilometry od targeta... [na prediction od berbba i elobuddy to samo]. Evade w elobuddy to też słabizna. Takimi postaciami jak Syndra nie da się dojść wyżej niż platyna w elobuddy - da radę Ryzem, Vladimirem, i.in. których główna siła nie jest w prediction. Jeśli ktoś ma niski ping to elobuddy daje radę jeśli chodzi o orbwalking (wszystkie postacie adc), jeśli nie to sorry ale to porażka.

y30nxlb.png

aB2llKI.png

Opublikowano

O k***a kielich w 6.11

Wiesz, że kielich jest od teraz na supporty lub postacie, które mają heala/tarcze? Przeczytaj co daje kielich. Zwłaszcza, że on daje teraz tylko 40ap[?].

Opublikowano

To jest wiadome ze elo buddy jest slabsze od bansharpa ale nie bez powodu na L# mowi sie bansharp, na nim jest o wiele latwiej dostac bana, na elo buddy % banow jest prawie ze 0 no chyba ze lecisz na full odpale z evede, a jezeli juz mowi o evede to nie wiem ktore ty sprawdzales ale EvedeIC jest bardzo dobre.

Takze podsumowujac mimo ze elobuddy jest slabsze niz bansharp to bezpieczniejsze bo co ci po tym ze przez 2 miesiace bedziesz wygrywal wszystkie mecze i bedziesz niczym bog a po tych 2 miesiacach to sie skonczy bo stracisz konto, elobuddy uzywam odkad tylko bylo dostepne i dalej gram na 1 i tym samym koncie, na bolu i bansharpie stracilem lacznie 3 konta :)

Opublikowano

To jest wiadome ze elo buddy jest slabsze od bansharpa ale nie bez powodu na L# mowi sie bansharp, na nim jest o wiele latwiej dostac bana, na elo buddy % banow jest prawie ze 0 no chyba ze lecisz na full odpale z evede, a jezeli juz mowi o evede to nie wiem ktore ty sprawdzales ale EvedeIC jest bardzo dobre.

Takze podsumowujac mimo ze elobuddy jest slabsze niz bansharp to bezpieczniejsze bo co ci po tym ze przez 2 miesiace bedziesz wygrywal wszystkie mecze i bedziesz niczym bog a po tych 2 miesiacach to sie skonczy bo stracisz konto, elobuddy uzywam odkad tylko bylo dostepne i dalej gram na 1 i tym samym koncie, na bolu i bansharpie stracilem lacznie 3 konta :)

czemu kłamiesz z tymi banami, każda platforma BoL,L#,GoS,EloBuddy jest wykrywalna ostatnio był banwave i każdy oberwał więc przestań gadać takie głupoty

Opublikowano

A jaką masz dywizję i jakimi postaciami grasz ? EvadeIC nie jest tak dobre jak Evade od Kortatu czy EzEvade. Gdy postać jest już poza zasięgiem spella to przy wciśniętej spacji zbyt szybko wraca do spella i natyka na mur lub na spell co jest widoczne i często mało skuteczne. Czasami kierunek w trakcie unikania jest zły - normalnie nikt by tam nie szedł a skrypt to robi - to już jest bardziej widoczne niż samo unikanie spelli. To że reaguje szybko nie znaczy że jest takie samo jak l#. Elobuddy ma wewnętrzne słabości, program może być zaprogramowany jak na l# jednak nie będzie to samo.

Opublikowano

2238014659136131410096.png

9073014659136131410096.png

Został nam 1 inhibitor, a im 2 wieże na midzie + inhibitor i dalej.

Jakoś da się na tym wycarrować z Kindred 2/11, więc słabizną tego bym nie nazwał.

Opublikowano

czemu kłamiesz z tymi banami, każda platforma BoL,L#,GoS,EloBuddy jest wykrywalna ostatnio był banwave i każdy oberwał więc przestań gadać takie głupoty

Tu masz rację. Ja mam jeszcze takie zdanie że ludzie nie reportują ludzi którzy używają skrypty i je przegrywają  - elobuddy, ale tych którzy mają zbyt dużą przewagę i je wygrywają - leaguesharp. Co z tego że każdy widzi że gość używa skryptów skoro ma słabe staty i przegrywa ? Nikt nie będzie sobie zawracał głowy i zamiast zreportować po prostu włączy następną gierkę.

Wiem to po sobie, jeśli ktoś ma l# i carruje każdy tf to jest wkurzający i pozostaje w pamięci - report, jeśli ktoś używa elobuddy to jest wszystko bardziej widoczne niż l# dlaczego ? Bo jest wręcz komiczne :) Uśmiałem się jak widziałem gościa z evade elobuddy takie śmieszne ruchy... ale że mocno dostawał po du... to o nim zapomniałem pod koniec gry i nie dostał reporta. 

Takich rzeczy nie da się zrobić na elobuddy -> https://www.youtube.com/watch?v=bG2J1ockeS0 nie wiem czy mają jakieś wewnętrzne humanizery czy co ale naprawdę jest wolne w porównaniu do bol/l#

2238014659136131410096.png

9073014659136131410096.png

Został nam 1 inhibitor, a im 2 wieże na midzie + inhibitor i dalej.

Jakoś da się na tym wycarrować z Kindred 2/11, więc słabizną tego bym nie nazwał.

No tak jak już wspomniałem adc jest bardzo dobre jeśli ma się poniżej 80 ping, do tego aka vayne to jeden z najlepszych skryptów na elobuddy - do tego zero spelli z prediction - kolejny plus. Zagraj Xerathem czy Syndrą i daj znać. Moje gry normale są w 50% z platynami i diamondami.

Opublikowano

Xerathem grałem jak był w rotacji, tak samo ostro carrował, a grałem pierwszy raz z byle jakimi runami, masterkami i buildem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...