Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z cs:go

SlideBdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj tzn. (13.06.2016) spokojnie grałem sobie calutki dzionek bez żadnych komplikacji, 

dziś tzn. (14.06.2016) wchodzę rano gram może z 15 minut i jakiś error. . Powie mi ktoś jak to zrobić ? zdj na dole 

946479ec2f96f.png

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Steam -> Biblioteka -> Counter Strike Global Offensive -> Właściwości -> Środkowa(3 zakładka) zakładka o nazwie "Pliki lokalne" -> Sprawdź spójność plików lokalnych

Powodem tego błędu może być źle pobrana aktualizacja, wgrana źle czcionka bądź modyfikacje do folderu gry bądź masz włączony jakiś program typu CCleaner który na 100% blokuje Ci grę. I na pewno wyłączaj Ccleanera i różnego tego typu programy ( można za nie otrzymać vaca ).

Opublikowano

Steam -> Biblioteka -> Counter Strike Global Offensive -> Właściwości -> Środkowa(3 zakładka) zakładka o nazwie "Pliki lokalne" -> Sprawdź spójność plików lokalnych

Powodem tego błędu może być źle pobrana aktualizacja, wgrana źle czcionka bądź modyfikacje do folderu gry bądź masz włączony jakiś program typu CCleaner który na 100% blokuje Ci grę. I na pewno wyłączaj Ccleanera i różnego tego typu programy ( można za nie otrzymać vaca ).

Dzięki, samo to nie pomogło, btw nie mam żadnych plików typu ccleaner :) 

Możliwe, że źle aktualizacja się pobrała, ale reinstall cs'a pomógł + po instalacji na nowo sprawdziłem spójność i już śmiga jak należy, dzięki wielkie za pomoc. 

Pozdrawiam

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...