Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrsnapz problem

Matys2799

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem hacka ze strony mrsnapz.net grałem na nim troche wykrywało wirusy ale to ignorowałem i nagle na moim Windowsie 10 po kliknięciu przycisku START mam wszytko napisane po rusku ktoś może pomóc naprawić mi ten problem ? Z góry dziękuję pozdrawiam

Opublikowano

Cały interfejs Windows 10 zmienił się na rosyjski?

Nie tylko ten start i tam te wyłącz komputer itp jest po rosyjsku cały komp po polsku

Hmh, dziwne. Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Od kiedy to występuje dokładnie?

Opublikowano

Wczoraj wieczorem chciałem wyłączyć komputer a tu po rosyjsku napisy , już nie wiem co robić w panel sterowania i język mam na polski wszystko ustawione

Opublikowano

Cały interfejs Windows 10 zmienił się na rosyjski?

Nie tylko ten start i tam te wyłącz komputer itp jest po rosyjsku cały komp po polsku

Hmh, dziwne. Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Od kiedy to występuje dokładnie?

Wczoraj wieczorem chciałem wyłączyć komputer a tu po rosyjsku napisy , już nie wiem co robić w panel sterowania i język mam na polski wszystko ustawione
Opublikowano

Spróbuj przywrócić system do stanu sprzed tamtego feralnego wieczora.

Opublikowano

Spróbuj przywrócić system do stanu sprzed tamtego feralnego wieczora.
Chodzi o format kompa ? I czy da się to zrobić na win 10 ?
Opublikowano

Wpisz w szukajkę: Utwórz punkt przywracania -> zakładka "Ochrona systemu" i naciśnij "przywracanie systemu" -> otworzy Ci się aplikacja przywracania, wybierz opcje drugą "wybierz inny punkt przywracania" -> wybierz opcję, która nie jest bardzo oddalona czasowo od wczorajszego wieczoru.

Opublikowano

Wpisz w szukajkę: Utwórz punkt przywracania -> zakładka "Ochrona systemu" i naciśnij "przywracanie systemu" -> otworzy Ci się aplikacja przywracania, wybierz opcje drugą "wybierz inny punkt przywracania" -> wybierz opcję, która nie jest bardzo oddalona czasowo od wczorajszego wieczoru.
Problemem okazał się wirus o nazwie Kometa , po usunięciu wirusa wszystko wróciło po polsku do normy teraz pozostaje sprawdzić czy wirusa nie ma w komputerze i poszukuje do tego dobrego programu może masz jakiś ?
Opublikowano

Wystarczy odinstalować programy rosyjskie i przeglądarki i go tez tak mialem pozdrawiam

Są tak mialem wystarczy tak zrobić i gitarka a hacks dobry jest polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...