Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Sabal ma kij w dupie?

Incore000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, tak się ostatnio siedzę i znalazłem pewnego "youtubera" którego zapewne większość z was zna, jest nim MPCforum. Zastanawia mnie o co typowi chodzi, ja rozumiem, że nie zapłacili mu za nagrywanie antarisa, to płacze, ale jak tak przeglądam jego filmy, to jest jeden wielki płacz i lament że to mi się nie podoba, tamto mi się nie podoba, oni kłamio!!!

A argumenty to już w ogóle pompa: No jak, no jak wy możecie grać na Antarisie, skoro Sh4ke jest założycielem i mówił że nie będzie grał na barii a gra omg rzal.

Zastanawia mnie też jego motywacja, mi to jak coś sie nie podoba to olewam ide dalej, mam inne serwery, innych youtuberów itp itd. Nawet nie chciałoby mi się nagrywać jakiegoś debilnego filmu, że ktoś tam wysłał reflinka do serwera omg rzal, jak on muk omg rzal.

No po prostu aż zdziw bierze, że typowi chce się nagrywać takie debilne pełne płaczu materiały. Może to ja nie rozumiem, o co temu typowi chodzi?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ten MPCforum jest niespelna rozumu a jego kanał to same dramy. Ogladalem dzisiaj urywek jego "tworczosci" w którym zarzucał youtuberowi ze jest oszustem bo na krolestwo pungmoo powiedział m2.

Jego zycie musi byc smutne skoro nagrywa takie bzdety. Tylko spawanie i nagrywanie :D

Nie zdziwilbym sie gdyby montowal film nt. twojego tematu.

Srij9JT.png

Opublikowano

@up moze obejrzyj caly filmik?

Powiedzial ze respect jest debilem bo nie wie jak miasta sie nazywaja a gra w metka dosc dlugo. A oszustem jest dlatego ze mmowi ze z jego reflinku jest 7 dni IS

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

@up moze obejrzyj caly filmik?

Powiedzial ze respect jest debilem bo nie wie jak miasta sie nazywaja a gra w metka dosc dlugo. A oszustem jest dlatego ze mmowi ze z jego reflinku jest 7 dni IS

YYYYYYYYY tam chyba ogolnie jest 7 dni is na start z tego co wiem, wiec nie klamal.... A pomylenie sie co do nazw m1 i m2 to az taka wielka rzecz, zeby filmy o tym robic, jak chce to niech wpada do mnie, strzele mu klocka na klate, to wideorelacje zrobimy skoro tak gówno lubi.

Srij9JT.png

Opublikowano

To ja nwm po chuy taki zabqu czy ten drugi abdul  jego kolega i inni  nagrywają "filmiki", gdzie sprzedają ludziom gówno dla hajsu, żeby grali na serwerze XY bo jest fajny, a za tydzień upada.?!

@MPCforum aka MPCforum  nagrywa to, aby uświadomić "ludziom-dzieciom", że nie warto wydawać hajsu na polecane serwery przez tych wielkich "yt"berów" lub ogólnie grania na tych szrotach pod haj$. To jego życie nagrywa i gada dobrze. Osobiście nie chciałoby mi się tego nagrywać bo jak ktoś ma wodogłowie i chce być ruchany na hajs to eldo, a co do tych "yt"berów" to chuy im w dupe jak tak łatwo im idzie wciskanie shitu ludziom dla kasy.

Ten rispekt pierdolił coś niby, że jak ktoś zrobi konto z jego refa to dostanie 7 dni pd itd., gdzie na tym serwie jest to za free bez żadnych refów dla każdego i o to MPCforumowi chodziło.

Opublikowano

Teraz to wszystko się sprzeda, nie ważne czy serwer pobugowany, ważne że YouTuber na nim gra to armia piesków już nie będzie narzekać tylko poleci za nim, powie wydajcie na is to wydadzą :)^^ powinni kontrakty tygodniowe podpisywać z taboretami co tworzą serwery na tydzień co tydzień to obie strony by hajsu naklepały.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wy to musicie mieć nieźle zryte banie :P

Po co się przejmować takim dnem ?

Ktoś wam każe oglądać jego filmy? no chyba nie, a potem pretensje do świata że żyją w śród nas debile !!

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Ten MPCforum jest niespelna rozumu a jego kanał to same dramy. Ogladalem dzisiaj urywek jego "tworczosci" w którym zarzucał youtuberowi ze jest oszustem bo na krolestwo pungmoo powiedział m2.

Jego zycie musi byc smutne skoro nagrywa takie bzdety. Tylko spawanie i nagrywanie :D

Nie zdziwilbym sie gdyby montowal film nt. twojego tematu.

Nie same dramy tylko człowieku mówi jaka jest prawda i sytuacja.

Praktycznie 90% co nagrał się sprawdziło.

Człowiek dobrze szuka i wie co robi szacun dla niego za to że dzięki niemu tyle gówien wyleciało z mpc.

Co do Antarisa sam się zawiodłem ale teraz który serwer nie jest pod $$ a MPCforum dobrze mówi.

śmieszny ten temat.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Wystarczy posłuchać jego głosu i już można stwierdzić jaki to jest człowiek, zresztą większość polskich "ytberków" to dno.

Opublikowano

Dobry temat do nabijania postów, jeśli lubicie być "j.bani" przez każdego to zapraszam na barie.pl (revios x2) od sensuala w sumie za niedługo Thespia wychodzi  lub Teriosa rework rework od Surka. Pozdrawiam. Miłej gry.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Totalna olewka na niego, dziecko specjalnej troski, nie ma co zawracać sobie nim głowy :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Tematy do nabijania postów są niepotrzebne. Jak chcecie sobie o kimś poplotkować to macie prywatne wiadomości na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...