Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No myślę, że warto zagrać. Graczy jest dużo bardzo, jak zwykle. Community jak community przyjaciół tam nie znajdziesz.

Znajdź sobie jakiś kod dla nowych graczy z jakąś premką/czołgiem/goldem będzie Ci się na początku łatwiej grało.

Opublikowano

Jak znajdziesz dobry, ogarnięty klan to serio idzie poznać świetnych ludzi, jednak na randomach głównie raki z kompleksami wylewają swoje żale na temat rodzin innych graczy.

Opublikowano

A jakie drzewko warto najpierw ulepszać? Na razie mam 3 tiery i same lekkie gówienka. Jeżeli o nie chodzi, to naprwadę nie ogarniam i nie wiem w co najpierw, a co lepsze ;v

Tutaj macie moje czołgi:

3be6a0725ce1b.jpg9881e256c7736.jpg 

Opublikowano

Wszystko zależy od twojego stylu gry. Poleciłbym Ci medy, ale ma być rebalans tego wszystkiego - czołgi ciężkie mają znowu wrócić do gry (nerfy arty / średnich / lekkich), bo teraz jest masakra (8 tier, jedziesz i nagle Cię arta na hitka ciągnie). Trzeba, abyś właśnie poczuł jak chcesz grać i dopiero potem dopasowywać czołgi. Może ktoś ci bardziej doświadczony jakąś radę da, gdyż zdaję sobie sprawę, iż odpowiedziałem bez żadnych konkretów.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Mówi się że IS7 jednak uważam że IS4 jest lepszy na początek. Np.na KV4 robisz świetny sidescrap a na IS3 jeśli się trochę źle wystawisz na sidescrap to wszystko w bok wchodzi.

Opublikowano

Mówi się że IS7 jednak uważam że IS4 jest lepszy na początek. Np.na KV4 robisz świetny sidescrap a na IS3 jeśli się trochę źle wystawisz na sidescrap to wszystko w bok wchodzi.

Zgadzam się z Tobą, choć IS-3 mimo wszystko jest świetnym czołgiem (potrafi odbić sporo i tak) ~ pierwszą w życiu odznakę mistrzowską właśnie na nim wbiłem. Wcale nie odstaje z ciężkich również linia amerykańska z T29 (którego posiadam i jak dla mnie jest najlepszą ciężką 7 jaką grałem do tej pory - kadłub boli, ale nie można mieć wszystkiego).

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Raczej nie warto wracać na randomie takie cuda się dzieją że szkoda słów. Zauważalny też jest spadek graczy, i szczerze mówiąc będzie jeszcze większy jak nie poprawią MM

Opublikowano

Raczej nie warto wracać na randomie takie cuda się dzieją że szkoda słów. Zauważalny też jest spadek graczy, i szczerze mówiąc będzie jeszcze większy jak nie poprawią MM

Bzdury. Jakie cuda? To że Cię zabijają nazywasz cudem? Random jak random, po za tym że trafiają się idioci nie ma żadnych "cudów".

Spadek graczy? Bzdura numer 2. liczba graczy się nie zmienia i stabilnie jest w okolicach 100k na serwerze EU. 

Poprawa mm? To że Cię na LT rzuca +3 tiery wyżej i nie potrafisz ich przebić, to od razu głupie mm i należy je poprawić? Bzdura numer 3. MM działa tak jak powinien, raz na 100-300 bitew wrzuci artę na topkę, czasem większość graczy będzie pomidorowa, ale zawsze pozostają twierdze, klanówki itp. 

Jak masz takie bajki które ziarna prawdy w sobie nie mają to idź do Hallacka, a nie tutaj. 

Opublikowano

pizda jeża, a nie dobry MM, co to za bitwa jak 10 czołgów to te same tiery?

dobry MM był jak miałeś 5 tier i byles sam w topce, wiekszosc 4 i z dwa 3.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Bzdury. Jakie cuda? To że Cię zabijają nazywasz cudem? Random jak random, po za tym że trafiają się idioci nie ma żadnych "cudów".

Spadek graczy? Bzdura numer 2. liczba graczy się nie zmienia i stabilnie jest w okolicach 100k na serwerze EU. 

Poprawa mm? To że Cię na LT rzuca +3 tiery wyżej i nie potrafisz ich przebić, to od razu głupie mm i należy je poprawić? Bzdura numer 3. MM działa tak jak powinien, raz na 100-300 bitew wrzuci artę na topkę, czasem większość graczy będzie pomidorowa, ale zawsze pozostają twierdze, klanówki itp. 

Jak masz takie bajki które ziarna prawdy w sobie nie mają to idź do Hallacka, a nie tutaj. 

1 A chociażby zawieszanie gry na starcie przy odliczaniu

2 Razem z botami

3 Wróżbita Maciej z Ciebie ? Tak się składa że nie gram lekkimi czołgami, chodziło mi o coś zupełnie innego, ale nie będę Ci tłumaczył bo mi się nie chce. A i nie wiesz jak gram także teksty typu "nie potrafisz przebić" zostaw dla siebie

Opublikowano

1 A chociażby zawieszanie gry na starcie przy odliczaniu

2 Razem z botami

3 Wróżbita Maciej z Ciebie ? Tak się składa że nie gram lekkimi czołgami, chodziło mi o coś zupełnie innego, ale nie będę Ci tłumaczył bo mi się nie chce. A i nie wiesz jak gram także teksty typu "nie potrafisz przebić" zostaw dla siebie

1. Jak masz kompa z drewna na znaki dymne i do tego masę modów, celowników i innego lagującego shitu, to się zawiesza. Ja mam kompa który nie jest jakimś high endowym sprzętem, ale zwykły dobry komputer dla gracza - stabilne 100< fps na maksymalnych, 0 lagów, 0 zwiech. Mody są źle zoptymalizowane i jeśli komputer jest ok to ich wina. Jeśli natomiast próbujesz grać na kalkulatorze, to się nie dziw.

2. Boty. Jasne. Bo przecież botów jest cała masa, bo kiedyś bóg hallack tak powiedział. Bzdura.

3. Nie będziesz tłumaczył, bo brak argumentów, a jeśli już, to wyssane z palca i niepoparte faktami?

o to caly juri, " ja tu jestem panem i władcą, a wy c***a wiecie"

Śmieszne. To że nie zgadzam się z czyimś postem i popieram argumentami to co mówię to wywyższanie się? Błagam... Śmieszne i żałosne zarazem. Konstruktywna dyskusja polega na tym, że wymienia się argumenty - ja to robię, a to, że jest sprzeczne z światopoglądem głoszonym przez fanów teorii spiskowych - w 90% już dawno obalonych obalonych jak chociażby ochrona pomidorów to nie moja wina. Znam tą grą na tyle dobrze, że wiem co mówię.

Jeśli podczas dyskusji w której ktoś prosi o opinię ktoś podaje fałszywe argumenty - tak jak to było tym razem, to odpowiadam i podaję kontrargumenty. Nie chcę żeby teorie spiskowe pomidorowych płaczków wciąż się szerzyły, bo ludzie zamiast uczyć się grać i poznawać mechanikę wolą spamić na forach jaka ta tomato protection jest zła i niedobra i nie daje im wygrać.

Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...