Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagralibyście na Tiverii?

StiFlerEKk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  zagralibyście jeszcze na tym serwerze? Jesli tak prosze się o wypowiedzenie i jakie chcielibyscie miec wprowadzone nowości.

Temat założyłem ponieważ ja teraz posiadam pliki tego serwera .

Opublikowano

Ja osobiście bym zagrał bo to był z*******y serwer, lecz chyba już nie ma sensu stawiania tego serwera jeszcze raz.

Opublikowano

Jakbym chciał na nim zagrać to na tym samym co wtedy. Bez żadnych zjebanych nowości itp. taka jak  wtedy albo wypier*dalać :)  Ale wszystkie te "klasyki" stawiane na nowo mają w chuy bugów i padają po miesiącu, więc to musiałby być projekt dobrze przygotowany, z założeniem o postawieniu/rozwijaniu serwera, a nie serwera tylko pod hajs, bo pod $$$ psuje tylko dobre imię tych klasyków i chuy w dupe tym złamasom co takie kupy stawiają z w/w zamysłem($$$). ^^

Opublikowano

Jakbym chciał na nim zagrać to na tym samym co wtedy. Bez żadnych zjebanych nowości itp. taka jak  wtedy albo wypier*dalać :)  Ale wszystkie te "klasyki" stawiane na nowo mają w chuy bugów i padają po miesiącu, więc to musiałby być projekt dobrze przygotowany.

Co do projektu to będziemy nad nim dobrze pracować, tylko chcemy zobaczyć zdanie graczy Co grali na tym serwerze i czy on się wogóle przyjmie

Opublikowano

Jak najbardziej - na starej, niezmienionej Tiverii. Powiele zapewne wypowiedź innych, ale fakty są takie, że każdy nowy prywatny serwer to maszynka z naciskiem na zarobek z IS'a, pełno nowości, żeby tylko zachęcić do gry, rejestracji i myślą, że graczom to wystarczy. Trzeba nam serwera od graczy dla graczy, oczywiście - niech zarabia na siebie, żeby stał jak najdłużej, ale ludzie, nie chodzi tu o to, kto więcej napcha i zapakuje w ładne pudełko, tylko o grywalność, społeczność, swego rodzaju duszę :D Tego właśnie brakuje na każdym nowym serwerze.

Podsumowując - Tiveria - jak najbardziej, ale ta klasyczna, nieedytowana :-)

Opublikowano

Po c**j? Jak chcesz zrobić serwer jak tiveria to sobie zrób ale nie plugaw nazwy tego serwera. Jedyna tiveria to balona i suiego.

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens startowania z odświeżoną Tiverią, jakby nie patrzeć to praktycznie Hard, myślę, że stara gwardia graczy nie będzie od nowa pokładać czasu w serwer, który raz już zaliczył klapę :D Trochę świeżość i inwencji twórczej :-)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, są obecnie lepsze serwery, a co za tym idzie z online ludzi będzie ciężko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...