Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem a mianowicie: Wczoraj kupiłem WoW'a ze względu iż gra ma ponad 30Gb a mam pobieranie 200kb/s to pobrałem tą część grywalną wcisnąłem Graj i nic czarny ekran i po chwili, że program nie odpowiada a nie chce mi się pobierać 30gb, gdyż zajęło by to mi ok.tygodnia non stop Pomożecie?

Opublikowano

Czy twój komputer spełnia wymagania ? Jeśli masz taki problem spróbuj pobrać całość. Możesz również wejść w ustawienia i wejść w ustawienia/ustawienia gry i wyzerować opcje gry. Jeśli  to nie pomoże to chyba jedynie pobranie całości od początku. Jeśli nic z tego nie pomoże, a nie będziesz mógł pobrać całości to spróbuj poczytać w google bo na pewno coś znajdziesz, bo najprawdopodobniej ktoś gdzieś miał identyczny problem. (wpisz w google "black screen when i open wow")

Opublikowano

Czasami te pytania na forum są banalne. Na początku sprawdź czy masz kompa z właściwymi wymaganiami, zainstaluj całą grę i wtedy zobacz czy ona działa. Dziwne jakby działała, jak nie masz jej całej zainstalowanej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powinieneś pobrać wszystko. Całe 30gb.

Wcale nie trzeba pobierac 30gb wystarczy pobrac ta czesc grywalna.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T