Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Librex-Twój TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótki opis siebie :

Mam na imię Adam, liczę sobie 16 lat.

Mieszkam w województwie zachodniopomorskim, a dokładniej w Stepnicy. 

Jestem osobą humorystyczną i bardzo łatwo, można mnie rozbawić biggrin.png.

Bardzo lubię poznawać nowe osoby i grać/pomagać Im w jakiś sposób.  

Imię: Adam

Doświadczenie w byciu GM:I tutaj jest to jedno, ale ... Nie posiadałem rangi GM . Znam podstawowe komendy, oraz wiem na czym ta "praca" polega .

Dlaczego uważasz, że jesteś odpowiednim kandydatem na Testowego Mistrza Gry? ": Uważam, że jestem odpowiednim kandydatem na TGM'a , ponieważ spełniam wszystkie wymagania, jestem osobą miała i spokojna. Bardzo ciężko jest wyprowadzić mnie z równowagi. Uważam, że przydam się jako Testowy Mistrz Gry, aby pomóc w prowadzeniu serwera.

Czy masz doświadczenie w pomaganiu innym graczom i rozwiązywaniu ich problemów? : Tak ,to doświadczenie akurat mam. Mogę komuś pomóc /poradzić ze złamanym sercem. To tak dla żartów smile.png Oczywiście nawet, gdybym nie umiał tego zrobić (zazwyczaj potrafię), skontaktowałbym i przedyskutowałbym to z ADMINISTRACJĄ. 

Podaj krótką charakterystykę dobrego Mistrza Gry: Moim zdaniem dobry Mistrz Gry powinien być: Cierpliwy, mieć wzorowa reputacje wśród graczy, opanowany, pewny swojej decyzji, a przede wszystkim posługiwać się poprawną polszczyzną.

Dlaczego chcesz zostać TGM'em ? : Chciałbym zdobyć nowe doświadczenia, zdobyć trochę dobrej opinii na swój temat, pomagać graczom oraz administracji w takim stopniu jakim będę mógł, a przede wszystkim cieszyćsię z daniej mi szansy

Podaj wszelkie inne informacje jakie według Ciebie mogłyby wesprzeć tą aplikację i sprawić, że właśnie Ty zostaniesz wybrany: Ponieważ, mam sporo wolnego czasu. Duże doświadczenie w metinie... Zaczynając 
od hard a obecnie grając na easy i bardzo dobry kontakt.

Kontakt :

Numer GG: 51966872

posiadam również Ts'a, oraz sprawny mikrofon.

Napisałem to według wzoru, aby było mi łatwiej i jakoś to wyglądało .

Pozdrawiam Librec :lenny: 

Opublikowano

Muszę Cię niestety rozczarować. Nie piszesz poprawną polszczyzną i musisz nad nią solidnie popracować.
Twoje ogłoszenie jest mało estetyczne, do tego skopiowane z innego forum. Mógłbyś się chociaż troszkę wysilić i wrzucić to do notatnika i dopiero potem na forum. (W ten sposób usuniesz to czarne tło)
Jak na razie "Neutral". Poprawisz ogłoszenie, to może ktoś się do Ciebie odezwie. Powodzenia. 

Opublikowano

Muszę Cię niestety rozczarować. Nie piszesz poprawną polszczyzną i musisz nad nią solidnie popracować.

Twoje ogłoszenie jest mało estetyczne, do tego skopiowane z innego forum. Mógłbyś się chociaż troszkę wysilić i wrzucić to do notatnika i dopiero potem na forum. (W ten sposób usuniesz to czarne tło)

Jak na razie "Neutral". Poprawisz ogłoszenie, to może ktoś się do Ciebie odezwie. Powodzenia.

Dopiero teraz to zauważyłem :)

Skopiowane z forum, ponieważ jest to moja praca :)

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...