Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga w szkole, wulgaryzmy - help

Gość Ratty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz,

dzisiaj bylem w szkole i jeden powiedzial "kur" a ja dokonczylem "wa" i k***a mac do c***a pizdy pana dala mi -5 za "agresja słowna przezywanie używanie wulgaryzmów" ja chyba pojebalo na leb, inni wyzywali mnie od ciot i innych i k***a nic nie dostali.

Co jej napisac? Jakie odwolanie?? Do czego sie odniesc?? Jakie definicje przytoczyc?

Opublikowano

no raz pisalem, jak mi pizda dala za niszczenie mienia szkoly, a rysowalem tylko kreske kreda

Opublikowano

Oczywiście że uwaga niesłuszna. Potwierdzam to ja Liukaner.

Wydrukuj ten komentarz i zanieś do dyrektora szkoły a uwaga zostanie anulowana.

Data i podpis: 13.06.2016 Liukaner

Opublikowano

Do c***a pizdy jebanego skurwysyna homunculusa, co za pizda j****a k***a ci postawiła niesłuszną uwagę. Wziąłbym aurę, rozpęd, przypierdoliłbym jej parę razy jak nie pomoże to trzystronne uderzenie i już pizda leży, a jak jeszcze nie to k***a szarżą wchodzę w nią i ni c***a już się nie podniesie na 100%. 

na twoim miejscu jebał bym to, niesłuszna uwaga, nie będę się kłócił żeby zniżyć się jeszcze do jej poziomu, napluł bym jej na twarz i wyszedł dumny do domu, 2 miesiące przerwy od pizdy

#LenovoLegion Team

Opublikowano

nie warto bo miesiac zostal ale mozesz napluć jej na twarz 

Opublikowano

Nie odwolasz sie:D

Ps. gdy twoja nauczycielka z matematyki jest także twoją wychowawczynią :

Treść:
- 20 p- Oszustwo- uczeń nie przyznał się do braku zadania domowego z matematyki.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Oczywiście że uwaga niesłuszna. Potwierdzam to ja Liukaner.

Wydrukuj ten komentarz i zanieś do dyrektora szkoły a uwaga zostanie anulowana.

Data i podpis: 13.06.2016 Liukaner

Dobrze, że się podpisałeś, bo nie wiedziałem kto to napisał.

Powiedziałeś "wa" i uwaga za wulgaryzmy. To chyba gimnazjum. 

Opublikowano

warto by założyć temat w którym były by najgłupsze uwagi z dzienników 

(Ja np dostaje po -10pkt za zmiane miejsca codziennie (juz mam -80) bo głupia k***a od polskiego ma skleroze kurwisko jebane ) 

Opublikowano

w jakim zjebanym miejscu zyjecie ze macie pkt za zachowanie? ja takie cos mialem ostatnio jak bylem w podstawowce

wracajac do tematu. nawet jesli uwaga jest sluszna czy tez nie to po co pisac odwolanie o marne 5 pkt?

­

Opublikowano

ojeeeeeej, pierwszy raz w życiu coś niesprawiedliwego Cie spotkało :3? kurcze, to był na pewno ostatni raz! przecież wszyscy są sprawiedliwi, włącznie z Tobą!!! :)

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ja p******e... Serio... Ja w 4 klasie technikum mialem gdzies, 35% obecnosci podczas calego roku (-5pkt zachowania jest u nas za nieobecnosc na 1 godzinie, startujesz z 200), mialem cos kolo -680, ale wpisala bardzo dobre, bo sie chcieli mnie pozbyc. Synek spokojnie, jak cos nasypiesz jej soli do dupy.

Srij9JT.png

Opublikowano

przynieś korki do szkoły od plastikowych butelek. U mnie w szkole za 100 nakrętek jest 100 pkt +. Tak samo jak telefony Stare przynosimy i za 1 telefon jest 70+pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...