Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameStars.gg

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie sporo osób kojarzy stronkę gamestars.gg ( dla nie wtajemniczonych jest to stronka do grania turnieji w lolu wraz z betowaniem ) 

Teraz takie pytanko ma ktoś jakieś promo kody na $ ?

Ja zapodam moje :

LISTA :

KUBON     5$

NERV     5$

DIS     7$

ARQUEL 10$

GSRET02 - 5$

GSRETW23 - 5$

NICK - 10$

DELORD - 5$

KIARA -10$

BOXBOX - 10$

ANNIE - 10$

Jak macie jakieś to piszcie :P Będę aktualizował listę :) 

Opublikowano

Mozesz podac szczegoly na jakiej zasadzie to dziala? Obstawia sie znanych streamerow otb?

Edit@ nie ogarniam tego xD

Opublikowano

Mozesz podac szczegoly na jakiej zasadzie to dziala? Obstawia sie znanych streamerow otb?

Edit@ nie ogarniam tego xD

Normalnie. Powiązujesz sobie konto z LoLa z kontem na gamestars. Potem obstawiasz ileś tam punktów czy dolarów i szuka Ci gierki (teamy są zbalansowane pod względem lig). Jak wszyscy zaakceptują to wtedy dostajecie kod do customa turniejowego, do którego wchodzicie. Teamy macie ustawione na stronce i musicie koniecznie się tak ustawić, bo inaczej gierki nie zaliczy.

Opisuję to pod względem jak widziałem jak grał ArQuel. Czasem sobie tam pogrywa na nordicu.

Opublikowano

Te mecze sie gra ze znanymi streamerami czy tylko obstawia i sie oglada kto wygra? Np jakbym chcial obstawic kubona np.

Opublikowano

NERV daje 5$ a nie 7$. Za to DIS daje 7$. 

Dodaj jeszcze ARQUEL - 10 dolarów

btw. mozna wykorzystac wszystkie kody na raz :)

Opublikowano

Kod to chyba o ten niestandardowy w lobby w lolu.

Mozna jakis dobry hajs na tym zarobic? Mowie o 200 euro +?

Opublikowano

Musisz najpierw podac numer karty i pozniej 3 cyfry z konca tam gdzie masz zdjecie. xD

Nie no smieje sie . Normalnie w custom game masz jako 2 kod do wpisania w lobby lola.

Opublikowano

Czyli jak mam 37$ bo tyle mam to muszę te 37$ obstawić 30 razy i mogę to wypłacić tak ?  I mam pytanie bo znalazłem tylko sklep ze sprzętem, można na jakiegoś PP lub PM wypłacić czy cuś?

Opublikowano

Profil > Promo Codes

PS. GSRET02 - 5$

GSRETW23 - 5$

NICK - 10$

DELORD - 5$

KIARA -10$

BOXBOX - 10$

ANNIE - 10$

giphy.gif

Opublikowano

Profil > Promo Codes

PS. GSRET02 - 5$

GSRETW23 - 5$

NICK - 10$

DELORD - 5$

KIARA -10$

BOXBOX - 10$

ANNIE - 10$

Reven - 5$

giphy.gif

Opublikowano

Tak ale dostajesz 1/30 tego co wygrasz. Czyli jeśli wygrasz 30$ fake money to dostajesz 1$ real money. Polecam turnieje grać bo zwykłe jest bez sensu i stratą czasu :). Wypłata od 30$ więc ciężko będzie.

Opublikowano

Jest gdzieś opcja do wyboru, czy betuje się za VIP-owskie czy bonusowe $? Czy jeśli ma się hajs na VIP to automatycznie z tego wchodzi?

#Edit Spróbujcie kod Reven, wpisywałem dawno i nie mam pewności, ale chyba działa.

Opublikowano

Grałem turnieje nawet nałogowo bo czekałem na kolegów do grania rankeda. Tak hajs wypłacałem, skoro nie ma nic innego do roboty. Dotąd zarobiłem na najmniej kosztujący pakiet RP ale jeszcze zbieram. Opłaca się wszystko ale bardziej z nudów. Ogólnie podoba mi się że nie grają tam same boby tylko nawet jak się trafi Bronz to potrafi myśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...