Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do lola

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zrobiłem sobie nowe konto w lolu i wbiłem już 5 lv przy czym zarobiłem 3k pz. Chciał bym zapytać czym teraz dobrze gra się na midzie ??? Co myślicie o lb???

I czy ktoś posiada na aktualny patch wszystkie buildy ?

xD

Opublikowano

Lb jest w miare mocna i rzadko banowana.

Aktualnie na mida

Viktor, Azir, Zed, Vlad, Fizz, Ryze, Ahri,

Buildy/masterki/runy na probuilds.net

Opublikowano

Praktycznie 4 postaci boostuje swoje smurfy do plat . Jest to Viktor , LB , Lucian i Ez

Opublikowano

Sam niedawno wróciłem to tej gierki, nie zaczynałem od nowa i po długiej przerwie wróciłem i zacząłem od Jungle, którego w ogóle po tych zmianach nie znałem więc uczę się od zera i całkiem przyjemnie mi się gra.

Jeśli zaczynasz po przerwie na Midzie i miałeś już styczność z tą linią wcześniej to, nie będziesz mieć problemu. Zauważyłem, że na Mid'a właśnie w mecie jest LeBlanc, Victor, Yasuo czy Zed. Dość często więc myślę, ze jak na te początkowe 3k pz to LB i styknie, a do czasu rankedów zarobisz na coś konkretniejszego. :D

Powodzenia :yay:

76561198112365162.png

|Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu.|~ Symetria

Opublikowano

Victora sobie ogarnij najprosciej. Dojdziesz nim daleko. I nie banowany.

Buduj to : czapka , echo , morello , perfekt hex core , void staff i butki dla maga.

Na niskie diwizje super . goldy sie klada :) A ile zabawy

Opublikowano

Najpierw kupiłem lb, jakoś zawsze lubiłem grać lb. Potem kupie viktora. A co do runek to kupować jak będę miał kasę na daną runke czy jak będę miał na wszystkie i odrazu all kupić ??

xD

Opublikowano

­Tak jak @up zacznij je kupować dopiero jak odblokujesz te najlepsze, bo póki co to na te nisko tierowe, nie musisz odblokować odrazu wszystkich slotów, chodzi tylko i wyłącznie te najwyżej poziomowane inaczej szkoda pz ;).

76561198112365162.png

|Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu.|~ Symetria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...