Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Builder dodanie logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poniewaz ucze sie c++ jestem na etapie zabawy w C++ builder 6

Dlatego chcialem tez zrobic program ktory bedzie sie logowal do Facebook poczym gdy sie zaloguje pojawi sie okno z Facebookiem

prosze zwrocic uwage ze chcialbym aby wszystko dzialo sie w moim "programie" a nie poza nim.

szukam takiego rozwiazania i nie moge znalesc nic na ten temat 

Z gory wielkie dzieki!

Opublikowano

Takie rzeczy nie sa na poziomie zabawy, jak się nauczysz języka to dopiero myśl o zrobieniu czegoś takiego. C++ builder 6 jest przestarzały.

RAsfepN.png
Opublikowano

Programowanie to tez zabawa bo tego nie musisz robic lecz chcesz i cieszy Cie to.

to chyba po to jest forum zeby pomagac a nie prawic jakies moraly bo to ze sie mam nauczyc to wiem wiec wskazowki nawet jak to zrobic byly by przydatne bo ja nie wymagam zrobienia za mnie lecz prosze o wskazowki jak to zrobic a nie czy mam sie uczyc czy nie. 

Pozatym wiem ze builder 6 jest stary ale to nie znaczy na nie mozna na nim nic zrobic... to jak by mowic ze notatnik jest "przestazaly" ale to chyba w nim sie pisalo i wciaz pisze programy itd.

Wiec zanim napiszesz nastepny raz przeczytaj ze zrozumieniem co pisze bo jesli masz pisac cos co mi nie pomoze a dzieki temu bedziesz sobie posty nabijac bedzie raport.

Dziekuje.

Opublikowano

Nikt poważny nie pisze programów w notatniku. O czym ty mówisz.

No to sobie raportuj, myślisz, ze nie mnie tym nastraszysz czy coś xD?

https://pl.wikipedia.org/wiki/WebKit

Przy pomocy tego możesz to zrobić. WIęcej wskazówek chyba już nie trzeba bo masz podane na tacy z czego skorzystać. A jak masz chociaż trochę inteligencji to sobie dasz rade i napiszesz program w notatniku czy w czym ty tam sobie piszesz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Dobra nie będę sie kłócić.

Ja nie strasze to tylko ostrzeżenie przed następnym krokiem.

I dziękuję za wskazówkę dalej sobie już poradzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...