Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP

Resco.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, założyłem sobie nowe konto, aby wymasterować porządnie jakąś postać.

Coś nie często banowanego i najlepiej, ale nie koniecznie na 2 linie :D 
Myślałem nad Dianą i Vayne. Co myślicie o tym pomyśle? 

Czekam na inne propozycje :)

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Fizz - Jest może banowany raz na 5-6 meczy / na 3 linie, możesz go robić pod tanka, w early bestia w late tym bardziej. 

Na trochę wyższym bardzo często banuje się fizza, więc to mierny pomysł.

Może jarvan? Aktualnie dość silny, a na dodatek może grać na 3 liniach.

Opublikowano

Fizz - Jest może banowany raz na 5-6 meczy / na 3 linie, możesz go robić pod tanka, w early bestia w late tym bardziej. 

Właśnie jak teraz lata się fizzem mid jungle czy top ? i jak go budować ?? jakieś porady bo chciałem nim trochę pograć 

Opublikowano

Aktualnie zastanawiam się nad Dianą, Fizzem, Azirem. Szczególnie interesuje mnie mid/jungla :)

Konto będzie levelowane i nie wyciągne postaci na rankeda, jak nie zagram co najmniej 100 gier danym championem :)

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Polecam Jarvana, wymasterowany potrafi dać ludziom porządny łomot, w early duży dmg zadaje i jest mobilny oraz tankowaty. Może grać na 4 liniach - Top, jungle, mid oraz support (no chyba że też chcesz adc to 5) i nie jest wgl banowany :)

Opublikowano

Właśnie jak teraz lata się fizzem mid jungle czy top ? i jak go budować ?? jakieś porady bo chciałem nim trochę pograć 

Aktualnie ten champ leci wszędzie z tego co wymieniłeś. Choć trochę mu W znerfili w ostatnim patchu. 

Aktualnie zastanawiam się nad Dianą, Fizzem, Azirem. Szczególnie interesuje mnie mid/jungla :)

Konto będzie levelowane i nie wyciągne postaci na rankeda, jak nie zagram co najmniej 100 gier danym championem :)

Polecałbym Azira/Fizza bo z tych postaci co wymieniłeś mają najlepsze mechaniki, szczególnie Azir. Ważne to jest, żeby po 50-100 grach nie zrzygać się z powtarzalności w każdej grze(pozdrawia osoba, której dawny main champ to była Leona - 150 gier i nie zagrałem nią ani jednego meczu od ~2 lat xD )

Opublikowano

Polecam Dianę.

Grałem tylko mida (czasami jungla, ale nie ogarniam xD) i był to mój main.

Ponad 130k pkt mam na niej na głównym koncie i na drugim chyba 30~.

Czemu były main, a nie teraźniejszy?

Bo mi się przejadła i nie jest już taka silna jak kiedyś chociaż dalej ma kopa :v

Ogólnie to spoko champ.

Po trafieniu Q nie masz cdr na R-kę.

Q>W>R>E < tu już różnie, bo możesz walnąć od razu R i pewnie typa już nie ma albo poczekać na rozwój sytuacji, bo jak ktoś wbije, a Ty nie masz skilli i R-ki to leżysz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...