Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do rysowania wzorów na koszulki.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jaki zakupić tablet do rysowania projektów wzorów na t shirty? Oraz w jakim programie rysować? Nigdy nie miałem z tym styczności a muszę zacząć z tego korzystać.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie chcę wydawać od razu fortuny, jestem początkującym w sprawach rysowania na tabletach czy komputerze, więc rozsądnie by było nie wydawać więcej niż 400 zl

Opublikowano

Sprawdzony jest to model?

Opublikowano

kup wacom bambo w biedronce i tyle wacomy są najlepsze a program do nawet krita

Opublikowano

Który model z tych Bamboo? Znalazłem kilka i nie wiem... Albo pewnie źle szukałem.

Opublikowano

W tej cenie masz CTL-490S, póki co najnowszy tablet wacoma w tym budżecie. Rysiki na zapas masz w zestawie, funkcjonalnością nie różni się od innych tabletów Wacoma w tym budżecie. Możesz szukać jakiś używek CTL-480M, ale wątpię, że znajdziesz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

CTL-490S czy Bambo, pytam teraz tych co się naprawdę znają. Bo ja nie ogarniam kompletnie nic, 3 osoby podadzą 3 tablety i nie wiadomo, który wziąć.

Opublikowano

Ja mogę polecić Ci Wacom Intuos Draw S: https://sklep.wacom.pl/tablet-graficzny-wacom-intuos-draw-s-a6-ctl-490dw-bialy-oprogr-kurs-obslugi-pl-p713

Tutaj możesz kupić z ich oficjalnej strony. Lepiej nie ryzykować zakupu na allegro, ani używanych.

Sam posiadałem przed długi czas Bamboo (aktualnie Cintiq). Jeżeli znajdziesz gdzieś ze sprawdzonego źródła, jego też możesz brać. Nie posiadał ukrytych wad, nie ścierał się. Nad opcją touch nawet się nie zastanawiaj, nigdy mi się nie przydała. Niestety oficjalnie już nie są przez producenta rozprowadzane.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...