Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz - jaki server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar kupić sobie jutro, pojutrze battlechesta. Chcialbym sie dowiedziec jaki server wybrac. Moje wymagania:

- Dobry podział pomiedzy Horda a Alliance
- Duzo graczy

- Jakies polskie gildie
- Dobra ekonomia, tak zebym mogl wyframic w 2 msc ta kase na nastepny abonament :)

Gdzies widziałem ze na serwer Burning Legion mowi sie Płonąca Cebula, dlaczego ?:P

Opublikowano

Cześć mam zamiar kupić sobie jutro, pojutrze battlechesta. Chcialbym sie dowiedziec jaki server wybrac. Moje wymagania:

- Dobry podział pomiedzy Horda a Alliance

- Duzo graczy

- Jakies polskie gildie

- Dobra ekonomia, tak zebym mogl wyframic w 2 msc ta kase na nastepny abonament :)

Gdzies widziałem ze na serwer Burning Legion mowi sie Płonąca Cebula, dlaczego ?:P

bo na burning legion jest najwięcej polaków.

ja gram na defias brotherhood. polaków też sporo, ale dużo mniej niż na bl.

Age is just a number :)

Opublikowano

[...]- Dobra ekonomia, tak zebym mogl wyframic w 2 msc ta kase na nastepny abonament :)[...]

Tylko serwery z populacją "high". Wielokrotnie o tym była mowa.

Z tym się nie zgodzę, że tylko "high" serwery mają dobrą gospodarkę. Na niektórych medium można o wiele lepiej zarobić niż na High serwerach. Wystarczy poszukać stronek związanych z ekonomią serwerów WoW'a i przeanalizować jak stoją z gospodarką :)

Opublikowano

[...]- Dobra ekonomia, tak zebym mogl wyframic w 2 msc ta kase na nastepny abonament :)[...]

Tylko serwery z populacją "high". Wielokrotnie o tym była mowa.

Z tym się nie zgodzę, że tylko "high" serwery mają dobrą gospodarkę. Na niektórych medium można o wiele lepiej zarobić niż na High serwerach. Wystarczy poszukać stronek związanych z ekonomią serwerów WoW'a i przeanalizować jak stoją z gospodarką :)

Wolę mieć stabilne np. 100k na high niż jeszcze raz tyle na jakiś czas. Co kto woli.

Opublikowano

Polecam Qutland ,a odradzam tą ''Płonącą Cebule'' dlaczego ?

Może i dlatego ,że na serwerze Qutland spokojnie wyfarmisz sobie na następne tokeny do gry.

Ceny w AH na Qutland są normalne w porównaniu do BL'a gdzie ekonomia na tym serwerze leży. 

Specjalista
Opublikowano

Czy tylko ja mam dziwny ping na outlandzie? niby 40-50 a przy castowaniu odczuwalny ;x

giphy.gif