Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi NFS 2015?

MatizzRlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam takie pytanie,

chcialem kupic nfs 2016 jednak naszla mnie pewna watpliwosc ze moze mi nie pojsc na komputerze z racji tego ze niuektore podzespoly maja juz 2-3 lata

sprawdzilem na tej stronce

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/need-for-speed-2016/13109

i wg niej nie pojdzie, jednak nie wiem czy na pewno jest rzetelna biorac pod uwage test z crysisa 3 gdzie wg tej stronki powinien pojsc na minimalnych a poszedl na maksymalnych

to specyfikacja mojego komputera

System Operacyjny

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
CPU
Intel Core i5 3330 @ 3.00GHz 31 °C
Technologia Ivy Bridge 22nm
RAM
8,00 GB 2-Kanałowy DDR3 @ 779MHz (11-11-11-28)
Płyta Główna
ASUSTeK COMPUTER INC. P8B75-M LX (LGA1155) 26 °C
Grafika
W1942 (1440x900@60Hz)

NVIDIA GeForce GTX 650

Opublikowano

Masz za mało pamięci w karcie graficznej. Na minimalnych wymaganiach jest napisane, że trzeba mieć 2GB a ty masz 1GB chociaż ja myślę, że jakoś byś to odpalił. (20 fps)

Opublikowano

No właśnie na najniższych byś miał te 20 coś fps­ przy rozdziałce 720p. (oglądałem filmiki na yt)

Opublikowano

Gra ci pójdzie piszą o 20 fps ale przecież nie musisz mieć odpalonych ustawień graficznych na maxa ;p Na Średnich wyciągniesz 50 fps a przy tych fps można normalnie grać ;p

M4Ho071.png

Opublikowano

Widziałem ludzi którzy na tej grafie utrzymują spokojnie 60 fps na niskich w FHD (przy użyciu i5-4690k bądź i5-6600k, więc możesz mieć mniej ze względu na wiekowy procek)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...