Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIP Christina Grimmie

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt nie mógł tego przewidzieć. Znałem ją z Youtube jako piosenkarkę. O tym wszystkim dowiedziałem się wczoraj (11.06.2016) pod wieczór kiedy to jej znajoma z Youtube, Lindsey Stirling opublikowała post na facebooku:

123123png_sqhqnap.png

Trochę to dziwne uczucie, ponieważ nie straciłem żadnej z bliskich mi osób a jednak czuję wewnętrzny smutek. Był to zwykły radosny dzień, który nagle zmienił się w smutną dla mnie chwilę. Wiem, że znajdą się osoby, które stwierdzą, że po co w ogóle się tym przejmować. Uważam, że każdy ma prawo żyć i nikt nie powinien tego życia nikomu odbierać. Według mnie powinno być głośno o tej sprawie, ponieważ Christina już nigdy więcej nie zaśpiewa, dlatego trzeba docenić jej dotychczasowy sukces. Należy pamiętać, że każdy z nas może kogoś stracić. Nie powinniśmy przechodzić obojętnie obok tej sprawy. Szkoda, że tak się stało.

Spoczywaj w pokoju Christina Grimmie.

Opublikowano

Nikt nie mógł tego przewidzieć. Znałem ją z Youtube jako piosenkarkę. O tym wszystkim dowiedziałem się wczoraj (11.06.2016) pod wieczór kiedy to jej znajoma z Youtube, Lindsey Stirling opublikowała post na facebooku:

123123png_sqhqnap.png

Trochę to dziwne uczucie, ponieważ nie straciłem żadnej z bliskich mi osób a jednak czuję wewnętrzny smutek. Był to zwykły radosny dzień, który nagle zmienił się w smutną dla mnie chwilę. Wiem, że znajdą się osoby, które stwierdzą, że po co w ogóle się tym przejmować. Uważam, że każdy ma prawo żyć i nikt nie powinien tego życia nikomu odbierać. Według mnie powinno być głośno o tej sprawie, ponieważ Christina już nigdy więcej nie zaśpiewa, dlatego trzeba docenić jej dotychczasowy sukces. Należy pamiętać, że każdy z nas może kogoś stracić. Nie powinniśmy przechodzić obojętnie obok tej sprawy. Szkoda, że tak się stało.

Spoczywaj w pokoju Christina Grimmie.

Niektórzy ludzie widocznie nie mają nic do stracenia, i uważają że jeśli im nie powiodło się w życiu to nie dość, że zabiją siebie - to zabiorą ze sobą również kogoś, komu się powiodło. (Mowa o tym, co ją postrzelił, po czym gdy został złapany zastrzelił siebie.)

Hello there.

Opublikowano

Dlaczego ona umarła tak młodo ? Ja do tej pory jej nie znałem, ale patrząc na nią, jaka była radosna na zdj, to mi też się smutno zrobiło :/

Opublikowano

Chyba muszę odstawić internet i telewizję na najbliższy tydzień. Za dużo o tym wszędzie jest. A za każdym razem gdy czytam o tej tragedii to wyobrażam sobie co by było gdybym to ja kogoś stracił, aż strach. Podejrzewam, że długo minie nim o tym zapomnę.

Opublikowano

Ja akurat nie wiedziałam, że jest streamerką. Znam ją od kilku lat już, chyba na YT wtedy zaczynała. Szkoda bardzo dziewczyny, młoda była. Cóż, życie ludzkie jest bardzo kruche. Łatwo je odebrać niezależnie od tego, kim się jest. 

Opublikowano

"śmierć jednej osoby to tragedia śmierć miliona to statystyka"

Nie była mi blisko, nie znałem jej, nie zrobiła w moim odczuciu niczego, co zasługuje na podziw - śmierć jak jedna z wielu na świecie, co sekundę giną ludzie.

Opublikowano

Tak tylko ze , zawsze smierc drugiego czlowieka robi na mnie wrazenie.Niewazne kim dla mnie byl.Bo podobnie jak Guciosky uwazam ze kazdy ma prawo  do zycia , oprocz ludzi ktorzy niszcza zycie szczesliwym ludziom. Dla takich jestem za kara smierci. Jej chlopak napisal ze trudno mu zrozumiec to wszystko. Napisal tez ze do konca robila to co kochala . Ja na miejscu jej chlopaka inaczej bym postapil

Opublikowano

a co się stało ?? ktoś ją zabił ??

Została postrzelona podczas rozdawania autografów po koncercie. 

Tak tylko ze , zawsze smierc drugiego czlowieka robi na mnie wrazenie.Niewazne kim dla mnie byl.Bo podobnie jak Guciosky uwazam ze kazdy ma prawo  do zycia , oprocz ludzi ktorzy niszcza zycie szczesliwym ludziom. Dla takich jestem za kara smierci. Jej chlopak napisal ze trudno mu zrozumiec to wszystko. Napisal tez ze do konca robila to co kochala . Ja na miejscu jej chlopaka inaczej bym postapil

Ale jak miał postąpić? Ubić mordercę? Morderca sam siebie zabił. To co miał jeszcze zrobić? Nic innego mu nie zostało.

Opublikowano

Dajcie sobie spokój nad sztucznym rozpłakiwaniem nad kimś kogo nie znaliście.

I szczerze j**** te internetowe znicze, to żałosne.

graphic.png

Opublikowano

Tylko tchorze tak robia ze po smierci sami sie zabijaja.Gdzie jest kontrola broni w USA?Jak mozna nie przeszukac dokladnie ludzi wchodzacych na koncert? Powinna policja za to beknac. Dla mnie tacy ludzie sa chorzy .

Tacy ludzie sa nieobliczalni.Pojechal tylko po to zeby zabic. No ale kto by mogl sie spodziewac. Myslala ze to zwykly fan.

Chcac czy nie chcac byla podobna do nas .Byla jednym z nas .

Up@ ja tez moge napisac ze c**j mnie to obchodzi ale jednak ruszylo mnie bo kazdemu z nas sie moze to przytrafic.

Opublikowano

Dajcie sobie spokój nad sztucznym rozpłakiwaniem nad kimś kogo nie znaliście.

I szczerze j**** te internetowe znicze, to żałosne.

Dla kogo sztucznym, dla tego sztucznym. Ja się przejęłam już nie dlatego, że była piosenkarką / streamerką, ale, że była młodą kobietą. Byłoby mi przykro w każdym takim przypadku. 

Te "internetowe znicze" toleruję wtedy, kiedy faktycznie są "z serca i z żalu", a nie wtedy, kiedy są pod publiczkę. 

Tylko tchorze tak robia ze po smierci sami sie zabijaja.Gdzie jest kontrola broni w USA?Jak mozna nie przeszukac dokladnie ludzi wchodzacych na koncert? Powinna policja za to beknac. Dla mnie tacy ludzie sa chorzy .

Tacy ludzie sa nieobliczalni.Pojechal tylko po to zeby zabic. No ale kto by mogl sie spodziewac. Myslala ze to zwykly fan.

Chcac czy nie chcac byla podobna do nas .Byla jednym z nas .

Up@ ja tez moge napisac ze c**j mnie to obchodzi ale jednak ruszylo mnie bo kazdemu z nas sie moze to przytrafic.

Dokładnie. USA... popaprany kraj. Strach wyjść na ulicę, bo każdy by mógł Cię załatwić z pistoletu. Najgorsze jest to, że sam zabijając siebie, zabrał ze sobą młodą kobietę. 

Opublikowano

Wiekszosc ludzi jest w porzadku. Ale znajda sie grupy cwianiaczkow co zakladaja mafie tylko dlatego ze mysla ze beda rzadzic tym swiatem,  Maja latwy dostep do broni .

Nie znam teraz polityki USA sam raz tam tylko bylem, ale na lotniskach to normalnie z ostra amunicja straz granicza chodzi bo nie daja sobie rady z ludzmi. W USA kazdy mysli ze mu wszystko wolno, nawet zabierac szczesliwych ludzi z tego swiata. Kraj sam w sobie jest super , tylko coniektorym ludziom tam mieszkajacym odwala.

A myslisz ze np . w Norwegii jest inaczej? Bron jest dostepna prawie dla wszystkich.

Specjalista
Opublikowano

Nie znałem jej, ale jednak pojebane jest to, że młoda kobieta została postrzelona na oczach ludzi, tak samo z tymi gejami.

Opublikowano

Dokładnie. USA... popaprany kraj. Strach wyjść na ulicę, bo każdy by mógł Cię załatwić z pistoletu. Najgorsze jest to, że sam zabijając siebie, zabrał ze sobą młodą kobietę. 

tak k***a, oczywiście, jakbyś wyszła na ulicę to całe murzyńskie getto by zaczęło na ciebie polować,

Opublikowano

Co tu się za pajacerka dzieje? Jakieś kółko różańcowe jeszcze tutaj może zrobimy. W każdej sekundzie ktoś umiera, a nagle ludzi zaczyna na uczucia brać, kiedy jakaś drama powstaje. Szkoda dziewczyny, ale nie widzę sensu pisania tutaj milion postów na ten temat od jednej osoby. Karyvlea, to otworzyła nowy rozdział tego wydarzenia - mianowicie: 

Rozmawiajmy teraz o... USA!

BTW. jeśli ten kraj jest popaprany, to jak możemy się wypowiedzieć o Polsce?

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Znałam ją z wykonania Wrecking Ball w The Voice. Bardzo mi się podobał jej występ. 

Kiedy dowiedziałam się, że nie żyje- poczułam coś dziwnego. Smutek połączony z nienawiścią oraz niedowierzanie z nadzieją, że jest to jakiś głupi żart [prank]..

Niestety.................

RIP

Opublikowano

@olifian Nie , nie zalozylem tego tematu po to.

Nikt ci nie karze sie wypowiadac jesli masz to daleko w d.. 

Wiadomo jednych to interesuje innych nie.

Napisalem bo byla znana streamerka lola jak i piosenkarka .

Umieraja i beda umierac a jeszcze wiecej sie rodzic co jedna sekunde. Ale uwazam ze nalezy sie tej osobie szacunek , bo przezyla swoje zycie dochodzac do czegos, dla mnie byla wspaniala osoba.

Jesli ty tez dojdziesz tak wysoko , pochwale Cie a pozniej bede Cie dopingowal zebys pial sie jeszcze wyzej.

Sek w tym ze 99.8% a nawet 9 nie osiagnie tego. Zawsze szanowalem ludzi ktory wiedzili jak wykorzystac swoje zycie w pelni.

Jesli Cie to nie interesuje , poprostu olej temat.

Opublikowano

tak k***a, oczywiście, jakbyś wyszła na ulicę to całe murzyńskie getto by zaczęło na ciebie polować,

Przykro mi, że jesteś tak mało inteligentny i nie rozumiesz przesłania mojej wypowiedzi. 

Opublikowano

Ja mam nadzieje, że typek który to zrobi będzie siedział w pierdlu na zawsze bo takiej dziewczyny aż szkoda jeszcze szczególnie, że grała w gierki ;(

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Ja mam nadzieje, że typek który to zrobi będzie siedział w pierdlu na zawsze bo takiej dziewczyny aż szkoda jeszcze szczególnie, że grała w gierki ;(

Ciężko siedzieć w pierdlu jak wcześniej popełniło się samobójstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...