Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa licencja TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie licencji TS3, mam serwer TS3 VPS, maksymalnie bez licencji jest 32 sloty, tak wiem że można się starać o licencje NO-PROFIT, ale czy jest darmowa licencja do np : 200 slotów albo chociaż 100, albo jakoś obejść to ograniczenie.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie licencji TS3, mam serwer TS3 VPS, maksymalnie bez licencji jest 32 sloty, tak wiem że można się starać o licencje NO-PROFIT, ale czy jest darmowa licencja do np : 200 slotów albo chociaż 100, albo jakoś obejść to ograniczenie.

Da się obejść na kilka sposobów.

Opublikowano

Witam.

Wysraj się tymi crackami. MPC nie wspiera ani piractwa ani islamu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Darmowe licencje to:

- Non profit 

- Crack (MPCForum nie wspiera piractwa)

nie ma innej licencji ogółem polecam tobie kupić licencje na stronie teamspeak.

Opublikowano

Darmowej licencji nie ma chyba że postarasz się o darmową licencję non-profit-licence jeśli mialbyś problem z uzyskaniem licencji skontaktuj się ze mną gg lub priv ;).

AOWD3IA.png

Opublikowano

Nie ma 'darmowej licencji'.

Panie techniku .... TO za licencję NON-PROFIT trzeba płacić?

Gdzie to jest uwzględnione? Nie pisz więcej bezsensownego "contentu" bo nie pomagasz.

Darmowej licencji nie ma chyba że postarasz się o darmową licencję non-profit-licence jeśli mialbyś problem z uzyskaniem licencji skontaktuj się ze mną gg lub priv ;).

"Darmowej licencji nie ma chyba że postarasz się o darmową licencję non-profit-licence"

To jest czy nie ma?

# -------------- #

Wszystko o licencjach : http://www.mpcforum.pl/topic/1390679-spis-licencje-serwera-teamspeak3/

Istnieje licencja non-profit, która jest dostępna po napisaniu odpowiedniego formularza na stronie http://npl.teamspeakusa.com/ts3npl.php . Musisz uwzględnić to, że licencja NPL wymaga :

- strony z ruchem

- skrzynkę pocztową z domeną [tzn. np. [email protected]]

- stworzony już serwer

# -------------- #

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Witam.

Wysraj się tymi crackami. MPC nie wspiera ani piractwa ani islamu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie rozumiem, o co spinasz pseudo programisto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...