Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wystawione oceny.

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak mam już wystawiona ocenę z WF to niż jak nie będę często to cos może mi się jeszcze zmienić z wf albo z zachowania? Tak samo czy jak mam wystawiona ocenę już z danego przedmiotu to jak nie będę często chodzić już może cos mi się stać z tego przedmiotu czy nie ma szans?

Opublikowano

Nie zmieni, nauczyciele maja wyjebane jak wystawią i tylko grożą "jak nie bedziecie chodzic to ocena sie zmieni" czy cos, sam pamiętam za czasów szkoły tak samo, ocena wystawiona długopisem to już elo, albo chodzilem na 2-3 lekcje na dalszych już mnie nie było

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Teraz większość ma wyjebane, wychowawcy także (w mojej szkole na pewno, technikum). Chyba, że nauczyciel jest naprawdę przyjebany i będzie się w takie coś bawił, ale chyba wiesz jaki charakter ma osoba nauczająca po takim czasie nauki. 

Opublikowano

Jak juz wystawi to moze ssac kule. 

Jak wystawi to i tak może zmienić przed konferencją. To, że tego raczej nie robią to inna sprawa.

Opublikowano

Podobno ocena końcowa nie może być niższa niż proponowana. Więc jak wystawi Tobie np. 4, to nawet jakbyś dostał parę jedynek to nie może Tobie zmienić na 3.

Oceny mogą zmieniać do spotkania rady pedagogicznej. Więc może i nawet podwyższyć ocenę.

Opublikowano

Podobno ocena końcowa nie może być niższa niż proponowana. Więc jak wystawi Tobie np. 4, to nawet jakbyś dostał parę jedynek to nie może Tobie zmienić na 3.

To dotyczy jesli wystawiono komuś 2. Nie mozna obniżyc oceny do 1 bo rodzic nie byl poinformowany wczesniej o tym. Ale jesli ktos mial na zebraniu między 1 a 2 to czemu nie. Tak jest przynajmniej u mnie.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...