Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag Powietrza - Janna

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Mam pytanie ; p. Kupilem Janne (magia powietrza <3) i mam pytanie czy jest ona dobra? Przyda sie czy nie za bardzo ;/.

Opublikowano

Zawsze się przyda. Dobry antyengage robi swoje, krótkie wymiany dla adc sa opłacalne dzięki E, a jej Q może chronić adc przed np. Q2 Lee Sina. :)

Opublikowano

Janna w ostatnim czasie została trochę osłabiona w kwestii swoich niektórych umiejętności. Była lepsza ale nie oznacza to, że dalej nie jest. Wcześniej była może nawet za dobra. Dlatego Janna jest jak najbardziej dobrą postacią jeśli lubisz wspierać sojuszników. Użyć tarczy na sojuszniku każdy potrafi i nie powinno to nikomu sprawiać problemów. Trochę trudniejsze może być celne używanie tornada [Q] czy też odpowiednie używanie superumiejętności [R], ponieważ często można popsuć plany sojuszników lub uratować tym przeciwników. Chcesz jakieś porady jak grać Janną? Bo nie wiem czy mam pisać poradnik o grubości Krzyżaków. :)

Opublikowano

Może i jest magiem powietrza, ale to nie czyni jej zabójcą, jakiś tam dmg może i zrobi, ale nawet pod AP nie wystarczy do zabicia kogoś, chyba że na URFie, graj nią bardziej na supporcie, masz slowa, podrzucenie, heala i tarcze, więc wypada całkiem nieźle.

Opublikowano

Janna w ostatnim czasie została trochę osłabiona w kwestii swoich niektórych umiejętności. Była lepsza ale nie oznacza to, że dalej nie jest. Wcześniej była może nawet za dobra. Dlatego Janna jest jak najbardziej dobrą postacią jeśli lubisz wspierać sojuszników. Użyć tarczy na sojuszniku każdy potrafi i nie powinno to nikomu sprawiać problemów. Trochę trudniejsze może być celne używanie tornada [Q] czy też odpowiednie używanie superumiejętności [R], ponieważ często można popsuć plany sojuszników lub uratować tym przeciwników. Chcesz jakieś porady jak grać Janną? Bo nie wiem czy mam pisać poradnik o grubości Krzyżaków. :)

Porady zawsze moga sie przydac xD.

Opublikowano

Jak cię widzę?

"Obejrzałem Avatar Legenda Aanga lub Korry i tak spodobało mi się tkanie powietrza, że teraz w każdej grze jeśli będzie wybór to wybiorę postać, która będzie używała magii powietrza, bo wtedy upodobnię się do mojego idola Aanga lub Korry!"

żenua

A co do tematu to mocny support w dobrych rękach, słaby support w słabych rękach.

Opublikowano

No to tak ja osobiscie wole jakies tanki na supporta typu Alistar czy Leona bo wbijaja sie w 5 stunuja caly enemy team i czekaja az sojusznicy ich zabija a janna stoisz za teamem swoim q musisz bardzo dobrze grac zeby trafic w w ogole sie nie uzywa praktyczbne w tf e raz uzyjesz i dasz tylko odrobinke tarczy oraz jakis tak aa adc ulti to uzywasz tylko jak przegrywasz tf wiec na moje oko nie jest mocna bo w kazdej grze masz walki 5vs5 chyba ze afk i wtedy janna duzo nie da

Lubisz wiatrvto moze pomysl nad Yasuo

Q wystrseliwuje tornado

W tworzy sciane wiatru

R wyskakujesz na tornado i zabijasz

Opublikowano

Janna trudna do ogarniecia , nie polecam dla poczatkujacych graczy. Ale ogolnie ma w sobie moc , zreszta nie wiem jak teraz ale kiedys mocny pick na turniejach lola.

Opublikowano

Janna trudna do ogarniecia

Kłóciłbym się. Wystarczy opanować kilka ruchów, które nie są zależne od twojej umiejętności rzucania skillshotów itp. 

Janna jest bardzo dobrym supportem, z pasywnych zdecydowanie najlepszym. Idealna do hypercarry i kite'owania. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kłóciłbym się. Wystarczy opanować kilka ruchów, które nie są zależne od twojej umiejętności rzucania skillshotów itp.

Janna jest bardzo dobrym supportem, z pasywnych zdecydowanie najlepszym. Idealna do hypercarry i kite'owania.

A jaki supporter wg ciebie jest najtrudniejszy (tylko pytam)? Fajnie się gra Janną ;p.

Opublikowano

Jeżeli dobrze nią ogarniesz, to gry powinny pójść łatwo. Gorzej jeśli pojawi się taki Rengar i Cię będzie focusował, to mało co będziesz mógł w stanie zrobić.. Grałam teraz dwie gry przeciwko niej. Denerwujące są te tornada, ale Nami da się ją ograć.

Opublikowano

A jaki supporter wg ciebie jest najtrudniejszy (tylko pytam)? Fajnie się gra Janną ;p.

Jak to powiedział jeden mądry człowiek: "support is so easy" i to jest właściwie wszystko co można powiedzieć o tej pozycji. Wszystkie postacie na supporta są bardzo proste, a ja myślę, że te z agresywnym playstylem są trudniejsze niż z pasywnym.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Odchodzac od tematu - znacie jakiegos maga (nie support xD) do ceny 1350 mieczyków (jestem nowy nie wiem jak to sie zwie xD) mysle nad Twisted Fate ale nie jestem pewny

Opublikowano

­

Odchodzac od tematu - znacie jakiegos maga (nie support xD) do ceny 1350 mieczyków (jestem nowy nie wiem jak to sie zwie xD) mysle nad Twisted Fate ale nie jestem pewny

Sion, Morgana, Rammus, Amumu. Nie wiem kto jest jeszcze do tych 1350PZ(punktów zasług)

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

janna super cyce ma bardzo dobry support polecam 

nie grają nią, ale jest caly czas bardzo mocna, jak przeciwnik nigdy nie grał na janne (a to bardzo prawdopodobne bo janna to raz na rok grana) to wysra cegły jak zobaczy co mozesz nią zrobić

walisz podrzucenie i spamujesz tarczą na sojuszniku i masz gg 

janna=freelo 

a5z91yB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...