Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką nazwę dla serwera ?

Sp1di

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jest wymyślić jakąś swoją, własną nazwę i mieć satysfakcję, że wymyśliłeś ją sam...

Opublikowano

@YhynPL nie mam żadnych dobrych pomysłów na nazwę serwera a nie chce dawać spidicraft.pl xD

I wymyślenie własnej nazwy nie daje mi satysfakcji.

Opublikowano

INVARIS.PL

O

/V\

/''\

Opublikowano

według mnie nazwe powinieneś wybrać wpadającą w ucho... Pokazującą jaki to będzie serwer... To ma jakby płynąć z tego co chcesz osiagnąć. :P

Opublikowano

"nick + craft" jest chujowym pomysłem. K***a, wyobraziłem sobie taki serwer "kuba01900193craft.pl" xD

Nazwa powinna spełniać (wg. mnie) 3 podstawowe kryteria:

• Ma ładnie wyglądać na piśmie.
  • Ma być łatwa do zapamiętania, wpadająca w ucho
  • Musi być płynnie wymawiana (nie powinna się składać z więcej niż 3 gładkich sylab.), i intrygująco brzmieć. 

Najlepiej też żeby kończyła się miękko, np. skkf jest ogólnie c*****a, dlatego ludzie mówili skaf

Generalnie, ma być po prostu fajna ;)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...