Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się tu dzieje?

Sith Inqusitor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0 tematów, 0 aktywności oraz 0 czegokolwiek. Gra upada czy upadła? Z tego co wiem to boty już niszczą tą społeczność, ale boję się, że gra upadnie jak wyjdzie moja wyczekiwana postać od 4 miesięcy, pls c'mon :C

Opublikowano

niezbalansowane pvp, walenie w klawisze, boty na arenach, to moga byc powody malej aktywnosci, do tego endgame to grind daily questow i nic wiecej

do tego gra byla robiona pod koreancow bo ich kreca takie areny, ale gra raczej za szybko nie upadnie

Opublikowano

Jeżeli chcesz dużej aktywności ze strony graczy, polecam przenieść się na koreańskie serwery. Osobiście uważam, że gra przestała mieć jakikolwiek sens już w połowie marca, kiedy to nagle spora część graczy odpuściła sobie tą grę, ze znanych powodów.
Ostatnio próbowałem do niej wrócić, pograłem 15 minut i dałem sobie spokój, jakaś nieznana siła pokierowała moją myszkę w stronę wyjścia z gry.

maybenow.png

Opublikowano

Blade & Soul na żywca to kopia Aion tej samej firmy... niestety nuda, szególnie jak pograło sie Aion
Teraz to raczej Skyforge czy Black Desert na Topie

Opublikowano

Blade & Soul na żywca to kopia Aion tej samej firmy... 

Poczekaj na Riders of icarus to dopiero kopia aiona...

A co do tematu ludzie odchodzą nie ma się co dziwić...ja przestałam grać przez ciągłe crashe...a skoro arogancja "supportu" nie pozwala im rozwiązać problemu to ja podziękuje..jedynie nerwy sobie szargałam..zresztą dzień w dzień robić w grze to samo prędzej czy później musi się znudzić..

Opublikowano

Blade & Soul na żywca to kopia Aion tej samej firmy... 

Poczekaj na Riders of icarus to dopiero kopia aiona...

A co do tematu ludzie odchodzą nie ma się co dziwić...ja przestałam grać przez ciągłe crashe...a skoro arogancja "supportu" nie pozwala im rozwiązać problemu to ja podziękuje..jedynie nerwy sobie szargałam..zresztą dzień w dzień robić w grze to samo prędzej czy później musi się znudzić..

No i w co teraz grasz? może mi coś polecisz? Neverwinter mi się znudził, Skyforge też, black desert mi nie odpowiada, :C jest coś teraz ciekawego mmo? :X

Opublikowano

No i w co teraz grasz? może mi coś polecisz? Neverwinter mi się znudził, Skyforge też, black desert mi nie odpowiada, :C jest coś teraz ciekawego mmo? :X

Szczerze mówiąc nie wiem, na razie w nic nie gram bo nic ciekawego nie widzę dla siebie  :(

Opublikowano

Dla mnie gra ostatnio co raz bardziej traci sens, i to nie ze względu na jakieś tam utrudnienia ze strony samej gry. Chodzi tutaj raczej o kwestię związaną z graczami, a raczej ich brakiem. 

Myślę, że nawet to wprowadzenie tej nowej postaci niewiele zmieni. 

Opublikowano

Wiedziałem, że na gre jest hejt, ale żeby aż tak bardzo? Ja tam nie zauważyłem żadnego spadku liczby graczy, gra jest po prostu dla ludzi lubiących grind, dlatego ci którzy go lubią zostaną, chociaż widzę ciągle te same postacie w F8. Materiałów potrzeba tak dużo, że nie chce myśleć o przyszłych patchach. Lagów jakoś nie doświadczam, chyba, że mam odpaloną przeglądarkę z muzyką czy coś, ale w końcu mam internet 4 mb/s. Nie miałem żadnego crasha od 2 patcha po silverfrost. Może 2 razy w tygodniu złapie disconnecta. Ludzie tak wjeżdzają na NCSoft, a widać, że oni naprawdę coś robią z tą grą. Największymi minusami tej gry są te fałszywe "indicatory", wyjdziesz z niego i tak otrzymasz obrażenia, 2 to jest ten dziwny glitch, że jak skoczysz to cie cofa, no i bug ze staminą, który jest od wyjscia BnS'a Eu/Na. Mi jakoś bardzo mocno nie przeszkadzają. Gram od dłuższego czasu i raczej zostanę do końca.
Eventy są praktycznie jeden za drugim. Dali nam 7 dni premium za subskrybcje newsellera, powracający gracze dostaną kamyk który prawie za darmo (~70 copper, bez materiałów) ulepsza broń. I teraz jest event z tymi pouchami, zdobyłem te "P2W" Gemy na 2 postaciach w jeden dzień. Nawet nie wiem czego wy od nich oczekujecie. Z początku sam ich hejtowałem, ale po jakimś czasie zacząłem patrzeć na to wszystko z innej perspektywy i mi przesło. Jak dla mnie NCSoft bardzo się stara. Nie oczekujcie jakiejś ultra mega dobrej optymalizacji, gra jest z 2011 roku na silniku UE3, który jest dość zbugowany i używa tylko 1 rdzenia procesora. Częste loading screeny są spowodowane właśnie przez UE3, jeżeli mieliby zmienić silnik znaczyło by to, że mają zrobić całą grę od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...