Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scam

rafxx111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj dotknęła mnie bardzo nieprzyjemna sprawa czyli znanemu chyba każdemu "SCAM".

Koleś który tego dokonał jest naprawdę zaopatrzony w wiele komentarzy, posiada 13lvl Steam oraz ma dość drogą koskę w swoim eq.

Niestety nie wiem co z tym zrobić jedyną rzeczą która jest w stanie pomóc zatrzymać takich ludzi jest wasza pomoc!

Prosiłbym o zreportowanie tego kolesia link do jego konta: http://steamcommunity.com/id/iamtheonlyonecatalin

Jego nazwa: Cătălin#Trading.

Oscamował mnie z tych oto przedmiotów: AWP | Okręt wojenny (MW) Name tag: 2 skill 2 AWP, AK-47 | Frontside Misty (FT) Name tag: Winter Fury, Desert Eagle | Kumicho Dragon (MW)  (Najlepsze jest to ze ja mu żadnej oferty wymiany nie wysłałem :/

Opublikowano

Nic mu nie wysłałeś tylko gaben przełozył itemy z twojego ekwipunku do jego ;x A kto zaakceptował oferte? 

Mózgu użyj...

Opublikowano

Ale każdy wymienia się na własną odpowiedzialność XDD Nikt wam nie kazał się wymieniać ani chodzić w podejrzane linki xD Dam temu typowi + za to że udaje mu sie znaleźć takich naiwniaków jak UP i za to, że potrafi wykorzystać możliwości scamera :D 

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...