Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting minecraft wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dwa miesiące temu kupiłem serwer na pukawce i wybrałem ofertę "Bez Limitu RAM". Tak wiem w tej ofercie jest limit. Wykorzystywałem tą ofertę do grania przy ok. 100 modach. Wszystko ładnie działało. Głównie wybrałem tą ofertę ponieważ była tania (7.50zł za 5 graczy), a ja potrzebowałem serwer tylko na 2 graczy. A teraz widzę, że na pukawce nie ma oferty "Bez Limitu RAM" więc poszukuje podobnej oferty po podobnej cenie. Liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Enderchest pukawka i craftserver odradzam! Polecam lvlup.pro

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Polecam enderchest. Nie ma limitu RAM więc postawisz tam praktycznie wszystko. Niskie ceny. Nie ma lagów. Instalator silnika i pluginów.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Polecam enderchest. Nie ma limitu RAM więc postawisz tam praktycznie wszystko. Niskie ceny. Nie ma lagów. Instalator silnika i pluginów.

Nie ma takiego servera bez limitu ram Sa limity zawsze.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Nie ma takiego servera bez limitu ram Sa limity zawsze.

Na enderchest nie ma limitu RAM.

m8pKmuJ.png?1

Enderchest ma teraz dodatkowo 50% zniżki na servery więc polecam przynajmniej przetestować ich ofertę.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Gdyby chciał wydać 30 zł to by kupił u nas za 28 zł i dostał drugi taki sam, czyli też za 50%
Ale człowiek chce wydać mało i móc wpakować 100 modów co będzie zjadać minimum 5 GB ramu

Takich ofert niestety nie ma. Byliśmy ostatni.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Gdyby chciał wydać 30 zł to by kupił u nas za 28 zł i dostał drugi taki sam, czyli też za 50%

Ale człowiek chce wydać mało i móc wpakować 100 modów co będzie zjadać minimum 5 GB ramu

Takich ofert niestety nie ma. Byliśmy ostatni.

Drugi jest gratis więc kosztuje 100, a nie 50% ;) Płaci 100% za server, a drugi ma gratis. Nie ma zniżek cenowych. To mogłoby być fajne, ale ten drugi to na przykład mógłby być BungeeCord pod lobby. A tak to nie wiem po co komu dwa servery. 5 GB ramu to za mało na 100 pluginów.

Poza tym na enderchest dostaje się za darmo stronę internetową i item shop.

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Mineserv

Zalety

-Przyjazna pomoc techniczna.

-Szybko odpowiadają na pytania.

-Atrakcyjne oferty.

-Prosty panel zarządzania.

Na moim przykładzie Pomoc techniczna bardzo dobra.

Serwery tam miałem.

Polecam 

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

ja mam serwer na enderchest.pl i jestem zadowolony bo kupiłem go przy promocji ponad 50%:D

Bez limitu pluginów Bez limitu slotów POLECAM ~Kojot34

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko i wyłącznie Enderchest.

Nie ma lagów, i wszystko pod ręką.

Jak dla mnie najlepsza topka to:

1] Enderchest

2] Lvlup

3] Fiberhost

Grands Gerther Givenchex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...