Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Errory z syserr pokazują błędną komunikacje gmae - bin. Sprawdź czy na serwerze masz aktywne wszystkie procesy game jeżeli nie to błędy w plikach jeżeli wszystkie aktywne błąd w komunikacji bin-game.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Errory z syserr pokazują błędną komunikacje gmae - bin. Sprawdź czy na serwerze masz aktywne wszystkie procesy game jeżeli nie to błędy w plikach jeżeli wszystkie aktywne błąd w komunikacji bin-game.

Cv98xKx.png

nie wiem czy o to Ci chodziło

Opublikowano

O matko xD ja tam polecam robić od podstaw source i z binką np. terenzo bądź od podstaw z source, a jeśli masz od Lajka source to musisz mieć binkę też od Lajka a tak poza tym nie polecam nic od pseudo technika Lajka mieć, bo bug na bugu nie wspominając to że Lajk nic swojego nie ma tylko edytuje czyjeś rzeczy, wstawia na mpc żeby był zaje**sty i mieć fanów.

Co do problemu to fakt binka ma zrąbane pakiety i niezgodne z plikiem game. Radę dam Ci taką byś napisał do Lajka o podesłanie aktualnej binki source zgodna z game, bądź szukać samemu nieprawidłowych pakietów np. w pliku packet.h :) tam najczęściej robi błąd.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Błąd wskazuje jasno na nieprawidłowe pakiety. W pierwszej kolejności należy porównać packet.h binki i game.

Nie polecam używać żadnego Clienta ani Source od Lajak bo to antytechnik.

Pozdrawiam

hkeKadm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...