Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy uruchomieniu

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie od wczoraj mam taki problem gdyż chciałem pograć sobie zwyczajnie  , Uruchomiłem normalnie jak zawsze i wywala czarny ekran i ten błąd , dodam że wcześniej nie miałem takiego błędu uruchamiałem jak zawsze , Próbowałem różnych sposobów i przeglądałem google i angielskie fora a robiłem takie porady jak :

Usunięcie Folderu The Crew z moich dokumentów , 

zmienianie w pliku PCScalabity na rozdzielczośc mojego monitora width : 1360 height 768 i apperance na 1 .

Całkowity reinstall gry i pobranie od nowa , Przy czym się zdziwiłem bo na początku po pobraniu gry było instalowanie a teraz normalnie było graj bez instalowania , wszystko usuwałem przez reinstalacja

Zmienianie zgodności na windows 8 , 7,

Pobranie najnowszych sterów do kart graficznej , 

Zaktualizowanie Sterowników Do gier poprzez driver booster 

Zainstalowanie Najnowszej wersji directx

Weryfikacja plików gry , Pobrało 1gb ale dalej nie działa

Czysczenie całego folderu Temp 

Żadne z tych porad nie działają , Proszę o pomoc gdyż niewiem co jeszcze mogę zrobić , wcześniej normalnie wszystko działało , Mój Windows to Windows 10 Pro - 64 bit , oryginał , Z góry będę wdzięczny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam, gdyż mam ten sam problem co kolega wyżej i również proszę o pomoc. Zrobiłem sobie przerwę na 1 miesiąc, a teraz gra nie działa. Nic przy niej nie grzebałem.

Opublikowano

Możesz pokazać listę ostatnio zainstalowanych programów w panelu sterowania? Zrób screena. Porównam to ze swoimi. Ja w między czasie używałem programów lagujących internet, więc może to przez to.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Problem rozwiązany , temat do zamknięcia wystarczyło odinstalować sterowniki do karty graficznej te najnowsze a wróciłem do 368.22 a miałem 369.39 :D , @sejmo moze tez ci to pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...