Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do kogo zwrócić się jeszcze o pomoc?

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema moi drodzy, mam taką nietypową sprawę, do kogo można się zwrócić jeszcze o pomoc w udostępnieniu większej ilości ludzi

sprawy naszego chorego kolegi ze szkoły. Potrzeba zebrać pieniądze na bardzo drogi lek (1.3 miniona zł za rok terapii tym lekiem).

Państwo nie refunduje tego leku, a NFZ oczywiście olał sprawę.

Stonoga już zaczął działać, kto jeszcze mógłby pomóc w zbiórce?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

gdziekolwiek, nawet tutaj byś mógł to zrobić, podać nr konta, opisać sprawę, fotki dać, ale jesteś za głupi chyba na to więc może przestań się tym zajmować i licz na to że ludzie którzy myślą zrobią coś za Ciebie, a sam idź się pomódl czy coś

#top

polsat, tvn, grupy na fb (jutberów itp), fora do tego odpowiednie

no i daj link do tego Stonogi że coś robi bo chyba troll temat to jest :v

#edit

dzięki za Zbysia. Nie staram się Ciebie obrażać a mówie że skoro masz cały internet do dyspozycji a odpowiedzi szukasz na jakims małym forum to coś jest nie tak

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Mozesz probowac ale nie wiem co to da. Chociaz moze sa tacy co pomoga . Osobiscie uznaje taka zasade w zyciu , ze pomagam tylko rodzinie obcych mam gdzies daleko. Mi NIKT nie pomogl jak mialem ciezko w zyciu kazdy mnie olewal , a mialem uwierz mi z*******e problemy. Gdybym sam sie nie wzial w garsc to bym spal teraz na ulicy gdzies. Thuglife niestety.

Opublikowano

Napisałem do admina MPC z zapytaniem o jakiś dział temat gdzie większość forum zajrzy,jeszcez nie przeczytał, nie będę wrzucał przecież tego tutaj na pogaduszkach by ktoś zaraz sobie jaja robił i obrażał do okoła jak koleś u góry.

Masz stonoge https://www.facebook.com/zbigniewstonoga.ilovezuckerberg/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1 ustawione na zdjęciu w tle ma.

Opublikowano

Na forum jak już to mogliby reklamę zrobić tam gdzie są konkursy, nie wiem wrzucaj posty na inne fora, wrzuć demota na demoty ale raczej tam to nawet nie przejdzie ;) w mieście możecie to jakoś zareklamować a tak to już pomysłów nie mam...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Na wykopie spróbuj pomimo że większość z tamtejszych użytkowników to debile to pomagają niekiedy 

nie polecam tej strony bo tam sie tylko szkaluje papieza polaka, raczej nikt ci nie pomoze

Opublikowano

Machina już ruszyła, wszystko idzie w dobrym kierunku w tempie niespodziewanym. Reprezentacja polski w piłkę nożną nawet się włączyła.

ps.

Lord Makin stracił u mnie szacunek totalnie.

Opublikowano

Spróbuj zwrócić się do jakiegoś youtubera, rozpisz się i zaangażuj w sprawie, pokaż, że ci zależy. Youtuberzy typu Rezi lubią się angażować w takie sprawy, ponieważ chcą zyskać dużo szacunku od widzów. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Może zróbcie jakąś stronę internetową na której będzie można klikać w jakiś button, gdzie wyświetlą się reklamy. Możecie sobie znaleźć sponsora, który będzie płacił za odsłony. Potem wystarczy promocja takiej zbiórki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...