Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jhin

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o nim ? Zastanawiam się czy kupić, bo wydaje się ciekawy, ale nwm czy to postać dla takich jak ja, a ja mało gram adc. Jak się sprawdza w obecnej mecie, możecie napisać + i - tej postaci.

Opublikowano

[+]Obecnie w late a nawet i w eraly ma p**dyriald dmg.

[+]W late wyłączam z ostatniego hita squishy adc i inne postacie typu jinx, vayne, sivir lb itd. (jeżeli nie budowali armor)

[-]Brak escape.

[+]Spory range ze skilli oraz ulti (pozwala na bezpieczne ustawienie w team fight)

Jest dobry, ale wymaga sporo pracy aby go opanować. Nie jest jakimkolwiek hypercarry czy nawet carry, nie wykończy wszystkich w tf szybko, bo musi przeładować, a jego autoataki nie bazują na twojej szybkości ataku.

Dobre pozycjonowanie jest priorytetem dla Jhina. Enemy jungle typu rengar, lub adc typu twitch łatwo może go wyłączyć gdy nie będziesz dobrze się rozglądał.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

+ tons of dmg

+ range skill

+ passive

- bez ms itema jestes wolniutki ( ew. jhin janna the best )

- brak jakiejkolwiek mobilności

Na high elo grany 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Jak jestes na dywizji gdzie "golden call" to "FOCUS ADC AND MID" - to serdecznie odradzam, ogólnie przed d3 lub bez duo supporta który wie co ma robić w team fighcie nie polecam marksmanów bez escape

Opublikowano

Sam kupiłem kilka dni temu (grałem nim w rotacji kiedyś, aktualnie mainuje) i powiem szczerze, że ta postać jest bardzo dobra jak ją opanujesz. Po pierwsze support musi wiedzieć kogo picknąc mając Jhin'a w teamie bo jak wiemy, Jhin nie ma escape systemu, a według mnie granie np. z Blitzem jest kiczowate bo zbytnio Ci nie pomoże uciec etc. W late Jhin ma taki dmg, że z pasywką firecannona i z 4 nabojem można zebrać z połowe albo nawet i więcej hp przeciwnemu adc, ale to już zależy od sytuacji itp. Po prostu ma tons of damage, ale nie ma systemu ucieczki (no chyba, że aa i W, ale to tak średnio) i potrzeba do niego odpowiedniego supporta. Czyli podsumowując:

+ tons of damage

+ fajny zasięg z W i ulta

+ root z W, który bardzo często pomaga w złapaniu

- brak systemu ucieczki

- na mniejszych dywizjach ciężej się nim gra ze względu, iż niektórzy nie wiedzą jakiego supporta picknąc aby dobrze się lane'owało adc.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

moim zdaniem nie, nie wygrasz sam gry, bo jeden cc i jest gg, postacie ktore nie maja za bardzo mobilnosci sa slabe, bo byle kto moze je zabic (nawet majac 10/0) 

Opublikowano

Zależy od dywizji ,jeśli brąz/silver nie polecam, ponieważ w niskich dywizjach grają tylko postaciami która potrafi nieźle walnąć typu zed, fizz i w niskich dywizjach twój supp raczej nie obroni, prawdopodobnie nawet nie zdąży zareagować. Po drugie 1 cc i Jhin leży.

+silny w late

+mocny passiv 

-brak escape 

Opublikowano

Dobry tylko na na Gold +

Zalety:

+ Duży dmg

+ Dużo cc jak na adc : sneare,slow

+ Postać bardzo 4Fun

Wady:

-Nie mobliny

-CC lock i ponim

-Trochę trudne ulti i w

giphy.gif

Opublikowano

Siła bardzo postać  w early oraz Late.

Traci bardzo wiele gdyż nie ma on Escape W Late dostanie Stuna za stunem czy też Snera­. Sam Mikeal na supporcie oraz QSS Na nim mu nie pomoże .

Reasumując musisz posiadać na tyle dobrego supporta oraz Najlepiej Junglera/Top'a Który będzie cie bronił. Bo nie jesteś tankowaty a Jesteś papierem z wielkimi obrażeniami więc licz na duży focus.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Myślę, że powinniśmy zapytać się eksperta. Panie Zbyszku, czy warto było kupić Jhina?

68233231.jpg

(Zawartość zawiera wulgaryzmy.)

Moje zdanie różni się trochę od zdania pana Zbyszka na ten temat. Uważam, że Jhin jest dobrą i ciekawą postacią, którą przyjemnie się gra. Ma natomiast kilka istotnych wad, które nie czynią z niego najlepszego strzelca. Na pewno dużo można nim zdziałać ale głównie z pomocą kogoś a najlepiej gdy będzie to nasz znajomy, z którym mamy stałą komunikację podczas gry. Minusem jest moment, w którym możemy zabić dwie osoby a jedyne co możemy zrobić to patrzyć jak Jhin przeładowuje swoje bronie. Brak możliwości skoków wcale nie jest jakimś wielkim minusem, ponieważ mamy sporo postaci, które również nie mają jak uciec. Warto też wspomnieć o superumiejętności Jhina. Dzięki temu możemy z dużej odległości zabić nawet kilka osób, lecz tutaj jest kolejny minus a zarazem plus. Jeśli nie trafimy raz w przypadku superumiejętności Ashe to już po ptokach. Jhin natomiast może strzelić kilka razy, lecz pojedynczy strzał nie zadaje bardzo poważnych obrażeń.

Polecam kupić Jhina do zabawy gdyż w tym jest dobry. Można nim również bez problemu grać w grach rankingowych, lecz lepiej ze znajomymi, ponieważ w pojedynkę może to się źle skończyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...