Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer TS3 - Publiczny, prosty, stabilny ..

radek565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pre_1377468169__ts.png

Co oferuje właśnie TEN serwer TS3? Czym się wyróżnia na tle innych, wielkich gigantów? Otóż prostota i klarowność. Przeszukując różne serwery TS3 napotykamy się na boty muzyczne, miliony pluginów i dwa razy więcej kanałów czy też rang. Nie macie tego dość? Nie chcielibyście używać serwera, gdzie rangi są proste ale też i tworzone z myślą o graczach, gdzie żaden plugin ci nie spamuje a na serwerze nie ma problemu z brakiem slotów? W takim razie zapraszamy!

Informacje o serwerze:

Adres IP: 178.33.168.252,

Ilość slotów: 100 (z możliwością swobodnej zmiany),

Maszyna: Dedykowany serwer OVH (łącze 1Gbps),

Anty-DDoS: Filtrowanie sprzętowe od OVH + własna konfiguracja firewalla na serwerze.

Serwer był i nadal jest tworzony z myślą o minimalizacji, prostocie oraz łatwym dostępie dla każdego użytkownika.

Aby otrzymać kanał wystarczy jedynie napisać do Administratora aktualnie online.

Opublikowano

Ciężko mi ocenić serwer ze względu na małą ilość ludzi.

Całkiem przejrzysty i estetyczny.

Jednak ogromnym błędem jest to, że żadna ikonka się nie ładuje - są białe kartki. 

Opublikowano

Jednak ogromnym błędem jest to, że żadna ikonka się nie ładuje

Jak możesz to podeślij screena - bo osobiście nie mam żadnych problemów z ikonkami, jesteś pierwszą osobą, która tak ma ;)

#EDIT

Poprawione, błąd leżał po stronie firewalla i zablokowanym porcie transferu plików. Przy okazji odświeżyliśmy kilka ikonek.

Opublikowano

Jednak ogromnym błędem jest to, że żadna ikonka się nie ładuje

Jak możesz to podeślij screena - bo osobiście nie mam żadnych problemów z ikonkami, jesteś pierwszą osobą, która tak ma ;)

#EDIT

Poprawione, błąd leżał po stronie firewalla i zablokowanym porcie transferu plików. Przy okazji odświeżyliśmy kilka ikonek.

Fajnie, że naprawiliście błąd z ikonkami - teraz już wygląda to lepiej.

Cieszy mnie fakt, że korzystacie również z moich ikonek.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Cieszy mnie fakt, że korzystacie również z moich ikonek.

Podziękowania oczywiście za ich wykonanie/udostępnienie ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...