Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić aby to ona zaczęła się mną interesować?

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze - usuń tego łaka z avatara.

Po drugie - zacznij być interesujący.

K***a zacznij się starać... Czytając rady 13 letnich dzieci na pewno sobie nie pomożesz.

Do tego mógłbyś zadbać o bardziej rozbudowane słownictwo, bo jeżeli rozmawiasz z kimś w taki sposób

jak piszesz tematy, to żadna szanująca się laska nie będzie chciała zadawać się z kimś takim.

No chyba że macie po 15 lat... Wtedy możesz olać mój post.

Kilka tygodni temu myślałem, że poziom w tym dziale nie może już spaść niżej. Myliłem się...

Opublikowano

dodam jeszcze ze to nie jest troll i to jest pofaszny problem iksdeczki iksdeczki hłęhłę

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Kurw* koleś ogarnij się. Jak bym widzial tego z programu "chłopaki do wzięcia". Jak można nie mieć pojęcia jak zagadać do dziewczyny JA PIERDO** chociaż po twoich tekstach typu "pofaszny problem iksdeczki iksdeczki hłęhłę" to się nie dziwie, chyba ze Masz jakiś problem z pisaniem.

Co do rzeczy... Czytając poprzedni temat, ze nie ma czasu się "niby" z tobą spotykać bo się uczy a tak naprawdę chodzi z koleżanka to można wywnioskować, ze się tobą nie interesuje i musisz to trochę przebolec i tyle, nic z tym nie zrobisz.Niestety.

Ale odpowiadając ci na pytanie.

-Musisz do niej bardziej zagadywac, (tylko nie bądź nachalny) rozmawiać o czymś Co ja interesuje i O MILIONIE INNYCH TEMATOW.

-Podczas rozmów powiedz jej kilka miłych komplementów (bo dziewczyny to lubią bardzo)

-staraj się też być jakos zabawny itd (tylko nie opowiadaj jakiś sucharów bo się spalisz na całej lini)

-Jak Masz ja na fb albo cos to też pisz z nią o wszystkim nawet (bez przesady oczywiscie)

-Spotkaj się z nią gdzieś po szkole czy co tam macie, na lody albo do parku itd.

-Później jak jakos ci się uda ja zainteresować twoja osoba (chociaż myślę ze to będzie trudne dla cb jak takie pytania zadajesz) spotkaj się z nią gdzieś i powiedz to z serca ze się ona tobie podoba itd no i już pójdzie to samo.

Tylko najpierw dowiedz się czy nie ma chłopaka bo będzie lipa hehehh

Trzymam kciuki i POZDRAWIAM.

Opublikowano

Gdzie moderatorzy? o_o

Nic nie rób. Bez mózgu to nic nie wyjdzie, wiesz? 

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Jak w temacie, elo

Po pierwsze przestań lubić tą pizdę filipka.

Po drugie musisz być  bogaty .

Po 3 powiedz że jeśli cię nie pokocha , skoczysz z okna .

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Ile lat?

jeśli młoda to fajność i hajs + bryka

>Bycie fanem Filipka

>Fajność

>Wybierz jedno

2.Najgorsze  będzie jeśli ma fryzurę w stylu filipka  , wtedy przegryw na całe życie.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

zapomniałeś napisać o tym że trzeba mieć najpierw członka aby mieć dziewczynę

ZOBACZ PIERW NA SWOJE TEMATY A POTEM O CZŁONKU I DZIEWCZYNACH PISZ YOUTUBERZE XDDD

Musisz mieć też fajny wóz.

79160594027661829163.png

Opublikowano

zapomniałeś napisać o tym że trzeba mieć najpierw członka aby mieć dziewczynę

jo idź tam cymbale pisz tematy jak zdobyć widzów na youtube bo hajs na doładowanie do telefonu się pewnie skończył youtuberze od siedmiu boleści

hobby: tworzenie gier komputerowych hahahahaha XDDDDDD gosciu nie wiesz jak przyciagnac widzow w tych czasach a ty wkrecasz wałki ze gry tworzysz XDXXDDXDXXDXDXDXDXDXDDXDXD

chciałem dodać, że ten temat nie jest na poważnie ale miło się czyta jak pomagacie i jak odzywają się takie boby typu xredcord2k i jak piszecie o filipku hahahahh XDDD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

-Podczas rozmów powiedz jej kilka miłych komplementów (bo dziewczyny to lubią bardzo)

-staraj się też być jakos zabawny itd (tylko nie opowiadaj jakiś sucharów bo się spalisz na całej lini)

Ja tam wolę suchary od komplementów.  :lenny:

­

c:

Opublikowano

Ile lat?

jeśli młoda to fajność i hajs + bryka

Myślisz, że później się coś zmienia?

tak, bo wtedy fajność idzie w zapomnienie i liczy się hajs + cierpliwość

Opublikowano

Wystarczy dobra gadka gościu, nie rób jak te lamusy ze spottedów, robią zdjęcie z 50 metrów a następnie "szukam tej ślicznej loszki bla bla bla siedziałaś na dupie o godzinie 21:37 na przystanku, zostaw lajka" bo się boi podejść i zagadać :D

Zacznij od podstaw, czyli od rozmowy, jak masz chujową gadkę to już nic Ci nie pomoże :v

Opublikowano

Wystarczy dobra gadka gościu, nie rób jak te lamusy ze spottedów, robią zdjęcie z 50 metrów a następnie "szukam tej ślicznej loszki bla bla bla siedziałaś na dupie o godzinie 21:37 na przystanku, zostaw lajka" bo się boi podejść i zagadać :D

Zacznij od podstaw, czyli od rozmowy, jak masz chujową gadkę to już nic Ci nie pomoże :v

Zawsze może listy gołębiem wysyłać :D

IDcncno.png

Opublikowano

Bądź przystojny i miej gadane.

Ale pewnie nie masz ani tego ani tego xD

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...