Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islandworld ranging w mysql

_Wilczu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z islandworld mianowicie połączyłem plugin z bazą danych mysql i gracz trafia do niej gry wpisze komende /is calc czy da się to jakos naprawic aby gracz trafiał tam po stworzeniu wyspy proszę p o pomoc 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma takiej opcji w pluginie. Możesz w konfiguracji włączyć calc-on-enter, wtedy gracz pojawi się tam po relogu.

Dzięki wielkie ! :) mam jeszcze pytanie na jakiej zasadzie plugin przelicza punkty wgrałem własny schemat wyspy i gracz ma 4000 punktów da się to jakoś zamienić na 1000 ?

Opublikowano

Plugin zlicza wszystkie bloki w cuboidzie i podlicza ich punktację według tego co ustawisz w konfiguracji material-points. Standardowo każdy blok ma wartość 1. Możesz ustawić dla danego bloku 0 punktów, aby nie był wliczany, często stosuje się to do drewna, liści, lian itp.

Opublikowano

Plugin zlicza wszystkie bloki w cuboidzie i podlicza ich punktację według tego co ustawisz w konfiguracji material-points. Standardowo każdy blok ma wartość 1. Możesz ustawić dla danego bloku 0 punktów, aby nie był wliczany, często stosuje się to do drewna, liści, lian itp.

Dzięki wielkie :) 

Opublikowano

Dodałem potrzebną Ci rzecz do pluginu, będzie w v6.9 jeżeli będziesz miał calc-on-enter włączone to po stworzeniu wyspy od razu bez potrzeby reloga będzie gracz miał przeliczaną liczbę punktów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...