Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak formy

oski67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,, otóz od jakiegos msc mam problem z brakiem formy .. pare msc temu wszystko szło pięknie ładnie,hedy same siadaly.. byłem w globalu wszystko było pięknie, od ostatniego miesiaca nie potrafie grać nie wiem co sie dzieje .. Mam problem ze strzelaniem,, zrobiłem przerwe 2 tyg nie pomogło ,, strzelałem w kropki boty i dm też nic nie dało ;s Jakies rady panowie? ;

Opublikowano

Może nigdy nie miałeś takiej dobrej "formy" tylko po prostu miałeś szczęśliwy okres : D.

Graj, graj i jeszcze raz graj. Jak ci zależy to rób kilkaset fragów dziennie.

Opublikowano

Też tak miałem ostatnio, ale przez kilka dni. Polecam pograć w jakąś inną grę. Do tego gdy masz świadomość o "braku formy", będzie szło Ci jeszcze gorzej, ot taki efekt tiltu. (Dokładnie tak jak jest w Lolu).

Opublikowano

Mam takie kolegę który jest niezłym try hardem (chyba tak się mówi na te osoby nie pamiętam), że zanim wejdzie na MM to robi minimum 1000 fragów na DM only head i dopiero wchodzi.

Ja miałem podobnie też byłem w globalu, potem z dnia nadzień spadła mi forma i spadłem do sup, a następnie LEM i tak sobie już siedzę 2 msc i nie mogę wyjść :/. Moim zdaniem jak ktoś napisał wyżej brak motywacji - tak jet przynajmniej u mnie heh :P.

Opublikowano

AIM HS 1/1 cztery pięc map  I JAZDA Z TRYBEM TURNIEJOWYM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...