Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon's Den (Impresive Title?) - opis gry

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Dawno już temu grałem w dwie gry. Feral Heart i Impressive Title. FH polegało na stworzeniu Wilka... lwa... kota... czegoś koto-podobnego, pso-podobnego i chodzeniu po "otwartym" świecie z paroma mapkami... i rozmawianiu z ludźmi, był to taki "chat-game"? Po jakimś czasie natknąłem się na IT, było to takie FH ze skilami, petami, itemkami, większą ilością map i rozmaitością pod względem tworzenia postaci lecz niestety "umarło" jakiś czas temu. Ostatnio natknąłem się na grę "Dragon's Den". Jest to wg. mnie ulepszona wersja IT, mamy do dyspozycji większą gamę "części" postaci co za tym idzie możemy kreować naprawdę super "wilczki". ;) Do gry zostały dodane również questy jak i bonusy do niektórych przedmiotów (+ atak oraz + zdrowie.)

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to pytajcie niżej.
Co do linku do gry- niestety nie dam bo mam już troszkę punktów na koncie a link to gry jest linkiem do forum tej gry- jeżeli administracja pozwoli to wkleję go tutaj, jeżeli nie to Ci co chcą sobie pograć na pewno znajdą link wyszukując w google. :)

PS.

Jeżeli ten post łamię regulamin, proszę, nie dawajcie mi tony punktów ;')

@EDIT1

Za pozwoleniem @Cinu. 
Łapcie link do ich forum :) 

Żeby zagrać musicie zrobić konto, ściągnąć wersję 7.1, następnie 8.0, instalujecie 7.1 potem w to samo miejsce 8.0 :)
http://dragonsden.freeforums.net/

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...