Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekordy czekania na rankeda

DraGTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prędzej doczekamy się dziesięciu nowych skórek niż naprawy tego błędu. Jeżeli czekasz powyżej 5 minut powinieneś ponownie włączyć wyszukiwanie a grę przeważnie znajdzie w mniej niż minutę. Czasem długie oczekiwanie może wynikać z ilości graczy obecnie dostępnych na co wpływ przeważnie ma późna godzina.

Opublikowano

Ja nie raz na silverach czekałem nie raz po 45minut+. Polecam wyjść z kolejki i wejść na nowo - powinno zadziałać

Opublikowano

Niektórzy twierdzą, że nie działa takie "resetowanie" kolejki, ja i tak to robie, ale z tą kolejką to jest faktycznie masakra. Jak w tygodniu chce sobie zagrać i mam mniej czasu to taki c**j sobie zagrasz, polecam pobrać jakiegoś Metina i grać jak jesteś w kolejce. Ja osiągam niezłe wyniki ;)

Opublikowano

Najlepiej jest wychodzić po 8 minutach oczekiwania, przynajmniej ja mam takie odczucie. :)

Raczej trochę poczekamy zanim to ogarną, o ile w ogóle to zrobią...

Opublikowano

Riot wpadł na genialny pomysł, jak zmniejszyć czas oczekiwania na kolejke, który testują na serwerze NA - po określonym czasie kolejki z pozycji np. mid/top zmienia Ci ją na fill i możesz trafić przykładowo do jungli, w której nie masz pojęcia jak grać. W ten sposób wracają do punktu wyjścia, bo chcieli ograniczyć sytuacje, w których osoba mainująca mida/topa/supporta gra na np. pozycji adc.

Opublikowano

pozdrowienia z challengera rosyjskiego kappa 

Raz gralem duo z top1 mial 1100 lp a ja jakies 300 czekalismy ... 90 minut XDDDDDDDD

Opublikowano

Grałem duo z kolegą który miał leavebustera 20 minut więc ja jg/mid on bot/top po 20 minutach gdy wystartowała kolejka poczym czekaliśmy kolejne 23 minuty,ktoś nie zaakceptował i jeszcze 15 minut czyli ok. 1 godzina zajęło nam rozpoczęcie meczu :D Gj rito a jeśli byśmy chcieli zrestartować kolejkę to oczywiście znowu 20minut leavebuster xD Co zrobiłem przez ten czas ? Zjadłem obiad,wyrzuciłem śmieci,trochę poczyściłem dyski ze śmieci.Czas spożytkowany elegancko.Może rito właśnie tego chce aby gracze czekając na grę zrobili coś pożytecznego ? :D

Opublikowano

Riot pisał, że pracuje nad tym cały czas, ta opcja co jest testowana w NA będzie przeważnie tylko w wyższych dywizjach (wysoki diament, master, challenger). Myślę, że jak wyjdzie nowy klient, to trochę naprawią tą kolejkę.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Pierwszy sposób - graj supportem, od razu masz meczyk :D

Drugi sposób - graj z teamem, im więcej osób tym szybciej

Trzeci sposób - graj w coś innego jako sposób czekania na grę, albo obejrzyj anime :P W ten sposób czas szybciej leci

Czwarty sposób - graj w Dote2, tam nie musisz czekać pół dnia na grę.

A co do Rito, którzy napisali że coś z tym zrobią to gówno raczej zrobią. Żeby czekać na mecz mniej niż w 5 minut, to by musieli przywrócić stary champion select, albo zaprosić pół świata do gry. Inaczej nie da się nic z tym zrobić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...