Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KamerMod - Zminimalizowany nie dropi piłek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustaw bota na wh Kliknij "K" i ustaw auto attack dlaczego? na ziemi jest za duży syf i nie zbiera a jak dasz auto attack an tym co wgrali bot będzie chodził w połowie do mobków i zbierał ;)

Opublikowano

Ale chodzi o minimalizację. Gdy np gram w lola albo cs czy siedze na yt bot nigdy nie zbiera. Jak wbijam na metka i powiedzmy leży 11 gałek lodu to w moment zbiera..

Więc nie wiem jak ta minimalizacja wpływa ,że bot nic nie chce pozbierać.

Opublikowano

hahahhahahahahhahaahahha dzieciaki xDDDDD czy wy umiecie czytać temat ? bo ja się czasem zastanawiam,ze to 5-cio latki pisza takie bzdury xDDD zajmijcie sie czymś pożytecznym,a nie pisanie głupot  :D. Tak BTW Zminimalizowany metek  to jest tak jakby wyłaczony metin.Jakbyś w zasadzie włączył kompa w stan hibernacji  czyli uśpił xD mit obalony xD

/niereg. sygna

Opublikowano

hahahhahahahahhahaahahha dzieciaki xDDDDD czy wy umiecie czytać temat ? bo ja się czasem zastanawiam,ze to 5-cio latki pisza takie bzdury xDDD zajmijcie sie czymś pożytecznym,a nie pisanie głupot   :D. Tak BTW Zminimalizowany metek  to jest tak jakby wyłaczony metin.Jakbyś w zasadzie włączył kompa w stan hibernacji  czyli uśpił xD mit obalony xD

Dzieciaczku, Poziom to masz widzę poradnik siela przeczytałeś ? :D :D :D :D :D Jak ma bieganie to powinno mu zbierać ;> albo w okienkach 4 otworzyć ustawić koło siebie tak jakby "Włączone" i tylę ;)

Opublikowano

hahahhahahahahhahaahahha dzieciaki xDDDDD czy wy umiecie czytać temat ? bo ja się czasem zastanawiam,ze to 5-cio latki pisza takie bzdury xDDD zajmijcie sie czymś pożytecznym,a nie pisanie głupot   :D. Tak BTW Zminimalizowany metek  to jest tak jakby wyłaczony metin.Jakbyś w zasadzie włączył kompa w stan hibernacji  czyli uśpił xD mit obalony xD

Dzieciaczku, Poziom to masz widzę poradnik siela przeczytałeś ? :D :D :D :D :D Jak ma bieganie to powinno mu zbierać ;> albo w okienkach 4 otworzyć ustawić koło siebie tak jakby "Włączone" i tylę ;)

A jaki  poradnik napisał ? Poza tym wpierw gadasz głupoty na poczatku,a potem zeby się stad wymiksowac piszesz praktycznie co ja,A jakbys przeczytał to byś wiedział,ze odpalał na zminimalizowanym.Ale skoro da się na zminimalizowanym to nagraj filmik  to wtedy zacznę dyskusję 

/niereg. sygna

Opublikowano

Ale na pewno są jakieś sposoby od groma ludzi leci na wielu postaciach grając w inne gry.

Np fishbot działa w 100% tak samo jak i expienie. 

Tylko właśnie ten zbieracz który jest ważny średnio działa ,ale dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Ale na pewno są jakieś sposoby od groma ludzi leci na wielu postaciach grając w inne gry.

Tylko właśnie ten zbieracz który jest ważny średnio działa ,ale dziękuje za odpowiedzi.

Z Tego co wiem na globalu jest m2bob darmowy spróbuj.

Opublikowano

hahahhahahahahhahaahahha dzieciaki xDDDDD czy wy umiecie czytać temat ? bo ja się czasem zastanawiam,ze to 5-cio latki pisza takie bzdury xDDD zajmijcie sie czymś pożytecznym,a nie pisanie głupot :D. Tak BTW Zminimalizowany metek to jest tak jakby wyłaczony metin.Jakbyś w zasadzie włączył kompa w stan hibernacji czyli uśpił xD mit obalony xD

Z Tego co wiem na globalu jest m2bob darmowy spróbuj.
płatny jest.Nie wprowadzaj człowieka w błąd ;) pozdrawism ;)

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...