Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki candybota

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, jakie wyniki osiagacie candybotem? Chodzi mi o mniej wiecej 1h, 15h, 24h

A i jeszcze jedno, jakie macie ustawienia? I czy ktos mi pomoze z s-botem? Podczas ustawienia i wlaczenia full screena sam bot minimalizuje gre do normalnych wielkosci i klika milion razy dookola, przy okazji klikajac na pasek zadan np. zainstaluj windows 10 czy mikser glosnosci....

Opublikowano

Mi w noc, czyli 6-7 godzin, z podwajaczem i profilem okolo 35-40k w porywach do 50k. Raz tylko latał mi przez 24 godziny to powiem ci, że uzbierał 110k

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Kurde to i tak lepiej niz ja, ja z 4lv peta i protokolami na 2lv + prawie calym profilem brakuje ostatniej umiejki i bez podwajacza wyciagam jakies 26k na 15h moze troszke wiecej. Caly czas sie zastanawiam czy zainwestowac w spearheda i wbic 8lv petowi. Spalanie wzrosnie przeciez dosc mocno, jakies 15 paliwa wiecej na minute co w ciagu godziny daje 900 a w 15h daje dodatkowe 13k paliwa....

Opublikowano

Ja rekordowo zbierając candym na 4-x, pet z 3 radarowymi i vegą full speed na 1h miałem 12 k uri

500.png

Opublikowano

Mi na candybocie z petem na 3 lvlu czyli mechanizm zbieania poziom 1 wychodziło na bitkach po 2,5-3k/h

Nie kupuje się mechanizmu zbierania na 1 lv :')

500.png

Opublikowano

Zmieniłem candy na s bota i wydajność z 2k do max 3k wzrosła na 4.5 do 5.5k na godzinę bez podwajacza bez całego profilu i nierozwinietym Petem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...