Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC

Kruzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj robiłem 3 razy reinstall cs bo mi wykrywało cos co blokowało vac do tego złapałem przez to 3 bany nie wiem jakim cudem oni to robią ale powinno być że jesli wykrywa to nie powinni dawać banów za opuszczenie meczu

1: Podczas meczu wywalilo mnie i dostałem bana

Miałem wgrane czcionki od bananagaming + ten chat color jakos tak.

Zrobiłem reinstall i nic nie wgrywałem bo nadal w 2 meczu blokowało mi znowu ale nie wiem z jakiej przyczyny

Za 3 razem to samo nic nie wgrywałem nie wiem o co chodzi nawet zrobiłem restart kompa i od razu odpaliłem cs i nie mogłem wbić bo cos blokowało

Więc zakładam że to cos z systemu ale nie wiem co

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli Ci się chce to zrób format kompa, xD przypomnij sobie, może coś ściągnąłeś z internetu? np programy takie jak CCleaner i miałeś je włączone podczas grania w cs, sam Valve napisał że programy takie jak:

- Iobit

- CCleaner

- Anty Wirus Kasperskyy

blokują grę w Counter-Strike'a. Sam z takim czymś się spotkałem bo miałem włączony CCleaner i wywaliło mnie z gry i dostałem owego (vac bana). Ale to programy ingerują w grę, bo blokują niby system "VAC BAN". Także przypomnij sobie co ostatnio instalowałeś lub sprawdz procesy w menadżerze zadań. I wyłącz takie apki jak wyżej, np CCleaner. A jeżeli to nie poskutkuje to zrób format systemu. Pozdrawiam ;)

448af8ced075a.png

Opublikowano

Też mam problem, moj kumpel ma, prawdopodobnie valve ma jakieś błędy. Próbowałem paru rzeczy z neta i nic nie daje, więc raczej musimy czekac. Mozesz napisac do valve.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dobra zrobiłem, ten poradnik od valve 0/10 ;)

Jak ktoś ma problemy też to niech odpali Panel sterowania>system>Zaawansowane ustawienia systemu>Wydajność-Ustawienia>

Zapobieganie wykonaniu danych>I tu powinniście mieć możliwość wyboru jak nie macie to

http://www.mpcforum.pl/topic/1211745-jak-rozwiazac-problem-z-vac/

Ale co tam trzeba zaznaczyć? mam 2 opcje do wyboru i mam tą u góry zaznaczoną(już była).

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mój znajomy miał podobnie i pomogło mu odinstalowanie antywirusa xD Nie wiem czemu ale zadziałało :)

Możesz też zobaczyc spójność plikow :)

Opublikowano

Czasami może to leżeć po stronie silnika bądź jeżeli masz jakiegoś anty virusa, to go wyłącz na jakiś czas, ponieważ być może dlatego tak gra się u ciebie zachowuje :)

Opublikowano

Możesz też dodać cs'a do wyjątków ale nie wiadomo czy zadziała. Ale raczej powinno zadziałać lub też odinstaluj antywirusa lub zmień na inny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...