Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem się mapy w CS:GO

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo nietypowy problem :/ Grałem sobie wczoraj Deathmatcha i inne np. Demolka i wszystko śmigało, a dzisiaj chciałem zagrać sobie z kolegą to gdy już gra wystartowała to mapa ładowała mi się pół godziny.. i zresetowałem komputer guzikiem, później włączyłem csa dołączyłem do lobby i znów to samo.. a gdy potem jeszcze raz zresetowałem komputer to wtedy wszedłem do csa i włączyłem mapę na botach to wtedy nic mi się takiego nie działo, załadowała się, aczkolwiek po 5 minutach. Potem wszedłem na deathmatch spróbować, no to była mapa Mirage, ładowało się pół godziny, a potem wywaliło mnie i pisało (Mój nick Timed out). Potem spróbowałem jeszcze raz, weszła mapa Cobblestone i gra się zacieła, i resetowałem dalej komputer, później sprawdziłem "Spojność plików gry" wyszukało 1 błąd, pomyślałem że to to, lecz nie. Wszedłem do Counter-Strike'a żeby spróbować lecz dalej gra się zacieła podczas ładowania mapy w trybie Online. Nie wiem jaka jest przyczyna tego, jeżeli ktoś takie coś miał i naprawił to lub wie jak to naprawić, proszę mi Pomóc ;/

448af8ced075a.png

Bywalec
Opublikowano

Używaj normalnej czcionki, takie coś jak powyżej czyta się koszmarnie.

Ładowanie w głównej mierze jest zależne od twojego dysku, sprawdź jego stan, ewentualnie możesz mieć zapchaną pamięć ram.

Opublikowano

@091, już zrobiłem format :) jeszcze pozostało mi zainstalowanie csa i myślę że będzie wszystko śmigać.

Temat do zamknięcia.­

448af8ced075a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...