Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś grałem sobie na jackpotach i dostalem zaproszenie do frendsow myślałem że to typek co będzie sępił o skiny.

Dodałem go a ten mi pisze:

"Witam,po tym jak Pan wbił do puli zauważyliśmy bardzo dziwną rzecz a mianowicie dostrzegliśmy jak by dostał Pan Boosta procentowego.Sądzimy,że używa Pan nielegalnego oprogramowania

dodającego procenty na naszej stronie. Możemy to zrobić ulgowo tzn. Jeżeli chce Pan żeby obeszło się bez większych problemów to prosimy o wysłanie do Pana oferty z przedmiotami do sprawdzenia czy doda Panu boosta %-owego
,jeżeli to był nasz błąd oddamy +15% wartości itemu który nam Pan wysłał.W innym przypadku Sprawa wyląduje na policji "Oszukiwanie w wirtualnej grze Hazardowej" Jeżeli wszystko będzie w porządku przedmioty zostaną zwrócone w ciągu 3 min"

Apeluję o to aby uważać na tych oszustów bo widziałem już na tym forum temat o tej stronie a to zwykłe P... się podszywają zmieniają avatara i nick..
Jak byście mieli chwilke czasu zreportujcie smiecia dostanie bana na csgo + skiny 
Jak go zgłosić?
1.Wchodzimy w jego profil
2. klikamy więcej
3.zgłoś naruszenie zasad
4.Podejrzenie oszukiwania w grze
5.Piszemy tresc np:
"Witam ten oto użytkownik oszukuje podając się za właścicieli jackpotów... nie wyobrażam sobie dalszej gry/zabawy z steam jeśli takie przypadki nie będą blokowane na zawsze! ss z profilu: https://zapodaj.net/212f7a210c60d.png.html "

Zróbcie to jako cebule i też dla innych!
Karma wraca

Dodam że sam go zreportowałem z 9 kont które posiadam :)
Opublikowano

Przecież żeby się na to nabrać trzeba być głupszym od ludzi, którzy takie coś wypisują. Gdyby to było coś nowego to bym zostawił, ale ten "sposób" istnieje od 1410.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...